Mothers and the city

Woogie. Robotul educational

Cine este Woogie?

Woogie  este un robot educațional în forma unui extraterestru, creat pentru a interacționa vocal cu copii în timpul activităților de după școală. El își folosește microfoanele, vocea simpatică și inteligența artificială să răspundă la tot soiul de întrebări într-un mod interactiv și personalizat.

De ce l am vrea pe Woogie?

Pai, poate Woogie e in stare sa raspunda la intrebarea @de ce florile miros frumos si nu a branza@. Eu personal nu am gasit un raspuns credibil

Ce face Woogie?

Woogie  face procesul de învățare cât mai fain, iar descoperirea informațiilor utile cât mai simplă. Folosește doar conținut selecționat, module de learning create de educatori și multă creativitate din imaginația unui comediant și a unei scriitoare.

Pentru cine e Woogie?

Woogie e pentru copiii mai mari de 6 ani. Ah, mai trebuie zis ca momentan vorbeste doar in engleza, deci asta ar putea fi o problema pentru unii copii (al meu, de exemplu :))

Ce-i mai cool și mai cool la Woogie:

– este proactiv, inițiază conversații și aruncă provocări

– îi distrează pe cei mici nu doar cu muzică cu glume, dar și cu jocuri

interactive și cu personalitatea lui extraterestră

– informează părinții despre interesele celui mic, învățând din interacțiuni

ce îi place fiecărui copil în parte

(il vedeti aici  raspunzand intrebarilor venite de la 2 copii, Daria si Tudor.

Creatorii lui Woogie lucreaza la el de ceva vreme si acum au lansat o campanie de crowdfunding, la care puteti participa si voi, gasiti aici toate informatiile. De ce ati finanta voi produsul altcuiva? Pai, odata pentru ca Woogie e foarte smart, in al doilea rand pentru ca oricum finantam toate mizeriile cand cumparam ponei, strumfi, papusi monstruoase si alte capodopere si in al treilea rand pentru ca Woogie e despre viitor.

IN plus, daca vreti sa il comandati pe Woogie, acum e la un pret special.

 

17883951_785245988307973_5775022357247534346_n

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza