Hurry no Worry, Keep it simple..., Mothers and the city

Veronica pleacă în pelerinaj

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, faceti cunostinta cu Veronica si ultima ei minune.

10687140_10204004317607051_8527975465227112038_n

 

 

Pe pagina asociatiei care a devenit beneficiara acestui proiect era postata, cu cateva ore in urma, povestea unui baietel cu o malformatie cardiaca, adus de urgenta de la Craiova la Bucuresti. Il chema… Mario.
Mario. Asa cum si-a spus toata viata fratele meu, Marius, care s-a mutat pe o stea acum cativa ani, din cauza unei malformatii cardiace pe care o avea de la nastere.

Mi s-a facut frig. Am stiut in clipa aceea ca Asociatia Inima Copiilor este beneficiara aventurii care imi napadise gandurile. Ca pentru ei ma voi putea trezi in fiecare dimineata, mai bine de o luna de zile, ca sa strabat, in medie, 25 de km pe zi. De zece ani aceasta asociatie sprijina copii cu afectiuni cardiace. Au amenajat Departamentul de Cardiochirurgie de la Marie Curie, unde incepand cu 2013 sunt operati cu succes o multime de copii. Cu ajutorul Fundatiei Vodafone au construit tot la Marie Curie cea mai moderna Sectie de Terapie Intensiva pentru Nou-Nascuti din estul Europei, unde din noiembrie 2013 se intampla minuni.
Le stiam activitatea si – printr-un frumos joc al sortii – m-am bucurat sa simt ca pot sa ii ajut.

minuni-camino-fb-cover

Nu stiu cand a inceput efectiv nebunia, dar sunt mai bine de trei luni de cand eu. numai. la. asta. ma. gandesc. 🙂

#minunipeCamino. Vreau sa traiesc aceasta experienta si s-o impart cu voi, sa va daruiesc zilnic din inima mea colectii de rasarituri, apusuri, oameni, locuri, povesti. Sa facem acest drum impreuna, voi sa… cumparati simbolic pasi sprijindu-ma prin bucuria asta pe mine si donand astfel pentru Inima Copiilor.

Sunt nespus de fericita pentru tot ce s-a intamplat in directia asta in ultimele saptamani, pentru entuziasmul cu care a fost primit proiectul de cei apropiati si de cei care il sprijina care sa se-ntample. Le multumesc tuturor pentru ca au participat la aripile mele.

cover-photo-camino

De la inceputul lunii iunie ma asteapta o calatorie de aproximativ 33 de zile. Sper sa treaca bine. Nu indraznesc sa spun ca as vrea sa treaca fara dureri, fiindca stiu ca vor exista momente grele. Dar stiu de ce fac asta. In momentele grele ma voi gandi la Natalia, o fetita de patru luni pe care am intalnit-o zilele trecute, cand am vizitat Sectia de Terapie Intensiva pentru Nou-Nascuti de la Marie Curie. Statea cuminte in patutul ei si se uita la mine. Si la un moment dat mi-a zambit. Zambetul ei ma va insoti pe Camino.

Drumul acesta, dincolo de a fi o calatorie personala, e o poveste de strangere de fonduri. Donatiile se pot face pe platforma Galantom. – http://inimacopiilor.galantom.ro/minunipeCamino, unde puteti sa donati oricat, sa va lasati numele sau sa ramaneti anonimi si, ce bine, sa imi lasati si-o vorba buna 🙂

Le multumesc tuturor celor care m-au incurajat si s-au bucurat pentru mine afland de aventura asta.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza