Goin' out..., Hurry no Worry, Keep it simple..., Mothers and the city

Vacantele in Romania sunt The New Black

Eu fiind o freak control si plus cu un OCD destul de dezvoltat, vacantele in Romania au insemnat ani de zile un mare nu. Pentru ca ultimele, acum vreo 15 ani, au fost niste super esecuri. Una la Bran, de revelion, intr o vila superba, cu o priveliste absolut geniala, dar construita in asa fel incat mirosul din bucatarie ajungea in toate camerele (si prajeau chiftele la 7 dimineata),  personalul vilei si a pus masa de revelion inainte sa ne aduca noua mancarea si s au si suparat oamenii ca i am deranjat, plus multe altele. Alta de un 1 mai la noi la mare, cand am stat 2 ore dupa comanda la mancare, explicandu ni se ca “nu se asteptau sa fie aglomerat”. Ma rog, am parasit tara, am vazut Europa, am mai vazut pe ici pe colo si pe alte continente, dar acum, de cativa ani, tot caut diverse locuri prin Romania. Odata ca sa o duc pe Smaranda, in al doilea rand pentru ca am si eu chef de excursii scurte si aproape de casa.

Am descoperit asa de exemplu conacul din Horezu si toata zona respectiva, spectaculoasa si cu neasteptat de multe obiective, Satul Prunilor,  din Dambovita, unul dintre locurile cu cea mai multa liniste din lume si tot asa. Problema este ca pentru a ajunge in locurile astea si pentru a gasi destinatii, etc, am citit sute de review uri, am inrtat pe nenumarate pagini si asa mai departe. Ceea ce inseamna o gramada de timp pierdut, pe care nu il ai intotdeauna. Asa ca zilele trecute, cand am vazut pagina de la Local Escapes am zis in sfarsit :)) Jur ca as fi facut o eu, nu de alta, dar oricum caut peste tot si prin toate colturile internetului.

Ce gasiti acolo? Gasiti oferte pentru Romania, in unele locuri despre care nici eu n am auzit (de exemplu am gasit niste casute lacustre pe undeva pe Dunare, super tari, o gramada de spa uri dupa care am plans toata iarna).

offers.2017.02

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza