Goin' out..., Hurry no Worry, Mothers and the city

Va invitam la teatru

Kay si Gerda sunt doi frati care iubesc povestile. Gerda ii citeste lui Kay cate una in fiecare seara, iar cand ajunge la cea despre Craiasa Zapezii, care ar putea sa inghete orice copil doar printr-o sarutare pe frunte, se intampla ceva neobisnuit: Craiasa iese din poveste si il cheama pe Kay in regatul ei din Globul Fermecat. Aici incepe o aventura plina de magie, pe taramul unde florile si animalutele vorbesc, caci Gerda pleaca in cautarea fratele ei. Oare cum il va salva din mainile Craiesei?

Sigur, e clasica poveste cu Craiasa Zapezii, una dintre cele mai des puse in scena. Doar ca aici, la Apollo 111, e vorba despre un pic mai mult. Ca sa va convingeti, va trebui sa mergeti sa vedeti spectacolul. Se joaca pe 19, 25 si 26 februarie, iar noi avem pentru voi cate 2 invitatii la fiecare spectacol. Trebuie doar sa ne spuneti, in comentarii, de ce mergeti cu copiii la teatru.

Atentie, spectacolul e pentru copii de peste 4 ani. Noi tinem mult sa respectati varsta, am vazut de prea multe ori copii prea mici la spectacole de teatru.

Aveti aici si un fragment din spectacol

https://www.facebook.com/Apollo111.ro/videos/267448760335114/

Apollo111 e poate cel mai interesant proiect de teatru independent de la noi. S a lansat in toamna anului trecut, in cladirea Palatului Universul. Conceptul in sine este unul unic pentru Romania, desi foarte in trend in strainatate. Este vorba despre off Broadway, adica   fiecare spectacol se joacă doar 6 săptămâni, apoi iese de pe scenă. Fiecare stagiune este coordonata de catre un director artistic, numele anuntate sunt unele extrem de cunoscute. Radu Jude, Calin Netzer, etc. O sa va mai povestim despre ei, pentru ca noua ne place mult mult mult de tot ideea.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza