Bârfe in the city, Goin' out..., Hurry no Worry, Mothers and the city

Unde facem cumpărături de Crăciun

Repede -repede, că suntem luate de val şi în febra cumpărăturilor, iată câteva dintre locurile pe care le-am testat cu succes în anii trecuţi.

Week-end-ul acesta este Crazy Christmas, la The Ark. O să găsiţi acolo tricouri de la Antante

antante

 

O săptămână mai târziu, la Casa Universitarilor, este Marche de Noel.  Structurate în patru categorii (bijuterie de autor, design de obiect, artă și fashion), obiectele produse de designeri și artiști autohtoni sunt unicat sau serie limitată și pornesc de la concepte inedite. Sunt cadouri de Crăciun care creează bucurie, surpriză, plăcere – sunt obiecte care îl conectează pe cel care dăruiește cu cel care primeșteterarium

 

Cloud nr 9. O să fie peste 2 săptămâni, pe 19 şi 20 decembrie. Peste 50 de designeri de haine, pantofi, genţi, bijuterie de autor şi decoraţiuni interioare se reunesc acolo, eu vreau neapărat să ajung măcar pentru Iutta

cloud

Tot pe 19-20 decembrie are loc şi târgul de handmade Bounty Fair

“Bounty Fair iti aduce editia de Craciun pentru ca tu sa te bucuri alaturi de cei iubiti atunci cand le oferi cele mai inspirate cadouri! Si, desigur, vei gasi o multime de minunatii de luat acasa chiar pentru tine!

Veniti si cu cei mici pentru ca ii vom bucura cu ateliere haioase unde pot sa se distreze si sa-si dezvolte abilitati creative.
Veniti cu prietenii si distrativa si voi la ateliere, personalizati cadouri, faceti shopping, admirati creatiile artistilor nostri si apoi va puteti relaxa in zona de restaurant!”

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza