Mothers and the city

Un adevarat spectacol de magie

Nu mai stiam ce sa fac de ziua Smarandei, ea initial a vrut la Laser Tag, dar cum toate petrecerile sunt la Laser Tag, am zis sa caut altceva. Si am aflat ca la o nunta la care am lipsit (si acum imi pare rau, Oana) a fost un magician care a cam lasat pe toata lumea cu gura cascata. Pe colegi de ai mei, adica, oameni care au cam vazut multe pe lumea asta si nu raman cu gura cascata asa, pur si simplu.

Sceptica si eu un pic, recunosc, imi zic “mbine, ia hai sa vedem ce si cum”. Vorbesc cu iubita magicianului, stabilim ce si cum, ziua Smarandei e in perioada in care toata lumea face petreceri, asa ca e uneori complicat.

Vine ziua Z, vine magicianul cu o recuzita intreaga, incepe spectacolul. O ora aproape a tinut pe toata lumea, copii si adulti, aproape nemiscati. am aplaudat la fiecare numar. Ne-am speriat. Nu ne-a venit sa credem. Am incercat sa ne prindem cum face. Ce sa va spun, oricum, oricand, pentru copii, adulti, petreceri de firma sau nunti, majorate, ce o mai fi, cautati l pe Verdini. Va garantez ca va face toata petrecerea de neuitat. Si da, nici pe mine nu ma lasa multe chestii cu gura cascata.

Ah, si mi a placut la nebunie ca atunci cand si a luat la revedere de la copii i a indemnat sa citeasca. Il gasiti pe site ul sau ori pe pagina de Facebook

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza