Mothers and the city

Ultima moda: teatrul de mall

Mall-urile devin tot mai prezente în vieţile noastre. De regulă găsim unul aproape de casă, găsim întotdeauna loc de parcare şi printr-o vizită scurtă (sau nu), putem rezolva o mulţime de lucruri: facem shopping, luăm masa în oraş, mergem la sala de fitness sau la coafor, vedem un film etc. Până şi paşapoartele pot fi făcute, mai nou, în anumite centre comerciale. Si pentru ca traim in epoca vitezei, putem sa mergem si la teatru la mall. E vorbas in general despre adaptari pentru copii, jucate in salile de cinema. Ceea ce e minunat, pentru ca daca va apucati sa cautati bilete la teatrele clasice, cam toate spectacolele sunt sold out cu multa vreme inainte. E, Teatru la Cinema e un proiect care ar putea sa rezolve problema aceasta.

Ce este Teatru la Cinema? Este un proiect cultural care aduce spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor aflate în principalele centre comerciale din București (8 locații), Focșani, Buzău, Pitești și Ploiești. Cea mai mare parte a repertoriului este alcătuită din spectacole pentru copii (peste 80 de titluri), dar și adulții găsesc la Teatru la Cinema spectacole de comedie, stand-up, improvizație sau magie.

Chiar în acest weekend are loc premiera spectacolului de teatru pentru copii “Prințul broscoi”, care se va juca duminică, 4 noiembrie, de la ora 17:30, la Teatru la Cinema din Centrul Comercial Auchan Titan, la cinematograful Cine Globe. Regia îi aparține Magdei Frâncu, care propune o adaptare a celebrului basm al Fraților Grimm, într-un spectacol interactiv, recomandat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani. Găsiți bilete și mai multe detalii pe www.teatrulacinema.ro.

Noi credem că este un proiect interesant, aşa că o să vă mai ţinem la curent cu ce se întâmplă la Teatru la Cinema şi o să dăm şi invitaţii la spectacolele lor. Şi pentru acest weekend am pregătit trei invitaţii triple pentru primele trei persoane care vor comenta la această postare. Mult succes!

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza