Mothers and the city

Tom și Jerry modern. Când, unde, cum

Noi avem 2 pisici, celebre in felul lor. Mache si Kiki. Mache e un mic vagabond, salvat dupa ce fusese calcat de o masina si care si acum, dupa 3 ani, crede ca traieste in jungla. Darama perdele, sare dupa gandaci la inaltimi spectaculoase, o bate pe Kiki, care e o adevarata doamna, ce e drept cam sasie, dar tot o doamna. 

Mache doarme doar cu Smaranda, lipit practic de ea, de uneori am senzatia ca nici n o lasa sa respire. 

Pe langa cele 2 pisici reale, recent in viata noastra a intrat si telenovela Pisicilor Razboinice. Carti, ce e drept, sa ne bucuram ca citesc copiii, dar sunt zeci de volume, iar Smaranda pur si simplu citeste cum citeam noi cand eram mici, pe nerasuflate, in masina, la masa, pe strada, peste tot. 

Ei, si acum ne pregatim si de o serie de pisici televizate. Pentru ca de luni, 15 iulie, in fiecare dimineata, de la ora 9.45,  la Boomerang incepe difuzarea în fiecare zi  a unui serial de animatie nou-nout, “Taffy”.

Pe scurt, o doamna batrana si foarte bogata si prea-iubitul sau caine Bentely, purtatorul unui papion rosu traiesc in culmea luxului si nu isi mai pot dori nimic in plus, spre deosebire de ghinionistul raton Scraggs, care isi petrece zilele cutreierand strazile dupa resturi in timp ce priveste plin de gelozie cum se livreaza mormane de bunatati la conacul Maimult. Ce sa faca el, ce sa faca, se deghizează intr-o pisica adorabila si se infiltrează in conac.

Va vine sau nu a crede, multumita unei funde elegante pe care o gaseste in gunoi si unui adorabil “miau”, planul lui dement a functionat. Dna Maimult, convinsa ca “pisica” este un cadou pur-sange din partea unuia admirator, se indragosteste de noul sau animalut pe care il numeste Taffy si il pofteste in casa, unde ingroapa “pisica” in dragalaseniile si afectiunea la care cainele sau cel gelos doar a visat pana acum. Cum de ii permite sa doarma in pat cu ea? Lui Bentely nu i s-a permis niciodata!

Cu toate acestea, Bentley nu este un prostovan, stie ca Taffy este un raton si nu se va opri de la nimic pana nu il va pune la pamant pe intrus si nu il va dea in vileag ca pe un rozator murdar ce e. Exista o singura problema… cum?

 Taffy este o comedie “leapsa” inspirata de  clasicele Tom si Jerry, doar ca personajele sunt mult mai vocale. Vorbesc, rad si ridica tonul  unele la altele, dar tot ce aud Dna Maimult si ceilalti oameni sunt doar miorlaituri inocente si latraturi.

Serialul se concentreaza pe intrigile personajului principal, tesute pentru a o convinge pe Dna Maimult ca este o pisica, dar si asupra rivalitatii dintre Taffy si Bentely.

Aveti aici doar o mica mostra cu ce ne asteapta 

 La noi serialul se va numi Taffy si va fi, cum spuneam mai sus, difuzat de Boomerang zilnic, de  a 9.45. E ora aceea minunata cand abia se trezesc copiii si inca lenevesc pe canapea. Acum, ce sa zic, si eu as face acelasi lucru pentru niste aventuri pisicesti adevarate. 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza