Goin' out..., Hurry no Worry, Mothers and the city

To (almost) all the girls in their 20 s

Urmează o lecție, pe care am mai ținut-o ceva mai demult, dar simt nevoia să revin, căci recent mi-am descoperit talente didactice.  A plecat de la uitatul la niște poze de pe când aveam 20 de ani, păr scurt și foarte portocaliu, uneori niște fuste și mai scurte și niște platforme de pe care practic te puteai sinucide.
Sigur, nu mi-a cerut nimeni aceste sfaturi, dar astanu mă împiedică cu nimic.
I-like-my-money-right-where-I-can-see-it
– nu va ascundeti in haine. Nu e neaparat nevoie sa aveti picioarele lui Nicole Kidman ca sa va puneti fuste. Fustele pot sa fie si scurte :)) Eu am avut și am o relație foarte controversată cu fustele, odată pentru că stau tot timpul în niște poziții complet nepotrivite și apoi pentru că am diverse complexe mai mult sau mai puțin rezolvate. Dar la 20 de ani e irelevant, purtați-le atunci, că e păcat.
 – da, negrul e genial, il iubesc, as putea sa am doar haine negre, dar  incercati toate culorile. Iarasi, e pacat sa aveti ca si mine revelatia culorilor la 30 de ani. Pana atunci am purtat negru, gri, maro…Galbenul mi se parea o culoare sinistra, nu mi-am inchipuit vreodata ca voi avea vreo rochie galbena. La banchetul de sfarsit de liceu- noroc ca n-am poze- am avut cea mai urata rochie posibila vreodata. Imaginati-va ceva negru, lung, drept, fara nicio forma, decolteu, bretele, ceva. Practic un sac negru. Imi mai cumparasem o rochie, tot neagra, dar macar avea niste bretele, niste crapaturi, nu mi s-a parut buna, am preferat sacul fara discutie.
Inca un sfat, nedorit, stiu. AScultati-va mamele. De obicei stiu mai bine decat voi, chiar daca nu vi se pare. Eu n-am ascultat-o  si iată, am pierdut vreo 20 de ani până la niște chestii care acum îmi plac la nebunie.
– experimentați. Nu vă întoarceți cu spatele la ceva doar pentru că vi se pare că nu vi se potrivește. Poate fix de acolo vine revelația secolului.
– hainele sunt investiții, pe cuvânt de onoare. Nu vă cumpărați 20 de tricouri pe principiul poate cine știe, cumpărați- vă două.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza