Goin' out..., Mothers and the city

Si am alergat pentru oceane…

Sa fie clar de la inceput. Eu una, cel mai recent alergasem la educatie fizica si sport, intr-a patra. Dupa nota. Ulterior, gimnaziu plus liceu, am avut scutire pe motiv de miopie. In rest, doar dupa tramvai…♥
Nu stiu sa alerg, tehnic vorbind. Imi arunc picioarele in lateral, un spectacol… Basca nu ma tin plamanii. Basca am o varsta…
In ciuda tuturor celor de mai sus, experienta #Runfortheoceans a fost cea mai tare traita de foarte mult timp. Sa va zic de ce:

Bai, oamenii aia care s-au adunat sa alerge in Herastrau sunt… curati. La minte. Sunt veseli, prietenosi, entuziasti. Oamenii aia pe care i-am vazut si langa care… m-am maimutarit timid, in dress-code-ul potrivit, sunt oameni responsabili, carora chiar le pasa. Care sigur ridica o hartie aruncata de altii pe jos.

A plouat marti… Au venit cu zecile. Si ploaie mai vesela ca aia demult nu mi-a mai fost dat sa simt.

Pe mine m-au intimidat. Constructiv. Ma bucur ca am fost langa ei si vreau sa mai fiu.
Acum, pe scurt. Actiunea #AdidasParley e despre poluarea oceanelor cu plastic, mai bine zis-impotriva ei. Stiu, la prima vedere pare ceva departe, complicat, pretentios poate, si care nu prea ne afecteaza. Va asigur ca nu e asa.

Ce aveti de facut:
Descarcati aplicația Runtastic, si go😂
Pentru fiecare kilometru pe care il alergati, 1 dolar pleaca pentru sprijinirea cauzei despre care vorbeam. Prin aplicatie se poate urmări fiecare pas alergat în perioada 8 iunie – 8 iulie. Si se intampla la nivel global. Mai exact, dvs. alergati aici, prietena din Londra o face in jurul Buckingham-ului in acelasi timp poate, banii merg in acelasi loc. Aveti detalii pe adidas.com/Parley.

Comunitatea insa se intalneste in fiecare joi seara sa alerge. Dupa munca, cu copii sau fara, medici, corporatisti, tineri. E o incantare, sa stiti.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza