Mothers and the city

Pregatiri de Mos Craciun. Lista de cumparaturi

Eu in general pentru Mos Nicolae cumpar carti si inca maximum ceva. Smaranda e si nascuta in decembrie si deja mi se par prea multe cadouri. La aproape 8 ani inca oscileaza intre cartile cu multe poze si text putin si cele cu text mult si mai fara poze. Singura le citeste in general pe cele cu poze, evident.

Una dintre ultimele descoperiri a fost Omul facut din Stele, pe care pur si simplu a citit o dintr o rasuflare. Desi la inceput a tot dat o cotita, ca na, suntem in perioada in care deja ceea ce ii spun sau recomand eu nu e de luat in seama. I a placut pisica, in principal, bineinteles, pentru ca e peste tot prezenta, prin toata aventura, dar i au placut si desenele si povestea in sine.

 

vad ca au si o oferta speciala in perioada asta, daca eventual aveti de luat pentru mai multi copii

Asa. REvenind, pentru Mos Nicolae eu am cumparat Girafele nu stiu sa danseze,  de la PAndora M si tot de la aceeasi editura Mog la veterinar.  Mog e o serie foarte draguta despre- cum altfel- pisici. Si probabil o sa completez cu ceva din colectia PRima mea lectura de la Litera. Sunt niste carti dragute, tot povestioare despre animale, Smarandei ii plac la nebunie.

Si pentru ca tot incepe perioada faptelor bune, iata aici o idee, poate vi se pare interesanta:

@Ai vrea să contribui la creativitatea unui copil sau a unui tânăr defavorizat?
Donează o carte până pe 20 noiembrie, ca de Moș Nicolae să surprindem tinerii din 20 de case familiale din 5 județe.@

Restul detaliilor sunt pe pagina evenimentului.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza