Bârfe in the city, Hurry no Worry, Keep it simple..., Mothers and the city

Jocuri de iarna si nu numai

 

Noua ne place Monopoly la nebunie. Saptamana trecuta, cand au fost inchise scolile, am jucat ore in sir. Ma rog, mie imi place varianta clasica, asa m am indragostit eu de Londra, de la distanta, cumparand proprietati in Park Lane. DE atunci incoace au mai aparut cateva zeci de versiuni, inclusiv una cu cartierele din Bucuresti.  Smarandei ii place si ei foarte mult. Ce e drept, pana alege cu ce pion sa joace dureaza enorm, pentru ca tot sta si calculeaza si estimeaza, sa fie calul, sa fie altceva, ce ii aduce cel mai mult noroc :))

 

IMG_7360

Ei bine, acum insa se schimba pionii.  Acestia vor  vor fi înlocuiți cu 8 piese noi, alese de către public prin vot pe www.votemonopoly.com.  Puteti vota si dvs pana la sfarsitul lunii ianuarie. Smaranda a ales desigur pisica (e si foarte draguta, ce e drept), cizma de cauciuc, Scottie- ul si nu mai stiu exact. Parca palaria. Puteti vota pe www.votemonopoly.com

Ps: ca sa stiti. 1 miliard de oameni au jucat Monopoly de cand a aparut jocul si pana acum.

monopoly

 

 
În campanie au fost înscriși 64 de pioni vechi și noi, împărțiți în 8 categorii: animale, modă, elemente istorice, încălțăminte, invenții, social media, transport și lucruri care plutesc. Cel mai votat pion de către fanii din întreaga lume va fi anunțat în luna februarie, urmând ca în luna martie să fie anunțată întreaga listă a pionilor „câștigători”.
monopoly

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza