Mothers and the city

Horoscopul in the city

Pentru că tocmai ce a început zodia Leului și suntem toți mai sensibili la nivel de orgolii, acest horoscop are mici glumițe inserate în el, fără să își piardă valoarea de operă de știință, desigur.

Țineți cont, Venus este retrograd, deci oricând ar putea să se întoarcă iubirile din trecut, cărora ce le zicem? Nu știu ce le ziceți voi, dar nu vă faceți iluzii, că mai mult de 40 de zile nu durează povestea.

BERBEC: În continuare ai putea să frângi niște inimi în jur, dacă nu ai fi atât de ocupată cu multe alte “elemente foarte importante”. Atitudinea ta copilăroasă atrage multă atenție în jur, mai ales de la bărbați, cel mai probabil însurați, dar cine suntem noi să judecăm? O viață ai, nu?

TAUR:  Săptămâna debutează promițător. Dormi bine și te trezești cu ceva mai mult chef de viață. Mai bine eviți să te ocupi de treburi financiare luni, talentele tale native în domeniu încă nu s-au trezit. De marți încolo este posibil să primești vești bune de la cineva din familie.

GEMENI: Cooperezi bine cu ceilalți și ai numai de câștigat din treaba asta. Abordezi lucrurile cu răbdare și maturitate la locul de muncă, ceea ce îți creează o serie de avantaje. Ai verbul la tine săptămâna asta (dar oare când nu l-ai avut?) și reușești să captezi atenția în majoritatea discuțiilor. Poate ar fi bine să porți o serie de negocieri.

RAC: Apar oportunități de a transforma ideile în bani, deci ține ochii deschiși. Și urechile. Și nasul, pentru că trebuie să respiri. Ești în continuare în formă fizică bună, dar ar trebui să îți mai temperezi din agitația mentală. Săptămâna se scurge cu tine împărțită între locul de muncă și partener.

LEU: Începi săptămâna în forță. Ești direct vizată de valsul planetelor, care îți oferă toate resursele de care ai nevoie și chiar în plus. Ai grijă ce nuanță dai sentimentelor și trăirilor tale, pentru că vor fi amplificate toate. În schimb, s-ar putea să primești niște mici daruri, de unde nu te aștepți. (șpagă)

FECIOARĂ: Nu îți place să ieși în peisaj, preferi să privești lumea și să nu te implici prea tare. Îi lași pe alții să își bată capul. Păstrezi, însă, un tip de diplomație și distanță care, culmea, atrage alți oameni în jur, în caz că voiai să scapi. Sfârșitul de săptămână ar putea fi ceva mai încărcat decât bănuiești.

BALANȚĂ: În continuare este foarte multă activitate pe partea prietenilor și cunoștințelor, probabil că te deplasezi în multe locuri, sau în locuri cu multă lume. Oricum, lași o impresie puternică tuturor și atâta timp cât nu rostești tot ce gândești, impresia va fi și mai bună.

SCORPION: Este o săptămână bună pentru imaginea ta publică. Faci ce faci și te faci remarcată acum, nu doar pentru bogăția de nuanțe din vestimentație (alb, negru, gri, bej, poate puțin roz sau roșu), dar și pentru umorul debordant și deloc cinic sau ironic.

SĂGETĂTOR: Încă s-ar putea să te simți ușor constrânsă și restricționată, dar apar multe oportunități în jurul tău, de care ar trebui să profiți. O schimbare de perspectivă este ceea ce cauți, deci “think outside the box”!

CAPRICORN: Ești prinsă în studiu, dar nu vorbim de presa tabloidă aici, vorbim de elemente care să te ajute concret. Poate ai găsit vreo carte cu sfaturi bune de nutriție, nu păstra toate secretele doar pentru tine, chiar dacă asta îți place cel mai mult.

VĂRSĂTOR: În sfârșit, o perioadă mai bună în relația cu partenerul. Sigur, vine la pachet cu schimbări la nivel de carieră, unele bune, altele mai puțin bune, dar atâta timp cât îl ai pe EL alături, ce mai contează? Nu? Și nu încerca să eviți munca în perioada asta, e multă și nu o face nimeni în locul tău.

PEȘTI: Da, e din nou mult de muncă, dar măcar acum ai tot ce îți trebuie să le rezolvi în timp util. Încercă să manifești și puțină creativitate, folosește-te de ce ai, oricum nu ești născută printre tabele Excel, deci rigiditatea nu îți este caracteristică.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza