Mothers and the city

Horoscopul in the city

BERBEC: Începutul de săptămână este cu o concentrare de resurse în finanțe, planifici, probabil ca tot omul, bugete de sărbători și ce faci mai departe. Ai grijă cât ai de gând să cheltui, banii nu cad din cer, după cum ai aflat deja. De miercuri încolo e posibil să îți faci planuri de plecare din țară, în interes personal sau de serviciu. E o săptămână în continuare agitată, gândește bine înainte de a reacționa.

TAUR: Primele zile ale săptămânii ar putea veni cu ceva mai multă tensiune și pasiune în relația de cuplu. Poate ar fi mai bine să nu lași geloziile și demonstrațiile de forță să primeze. De miercuri încolo revin finanțele în atenție și e posibil să vină niște bani de undeva pe o relație cu străinătatea.

GEMENI: Săptămâna începe cu muncă. Ai grijă să nu exagerezi totuși, poți să faci multi-tasking până la un punct. Nu uita să te mai și relaxezi, să îți iei și pauzele aferente, sunt mari șanse să nu îți ridice nimeni statuie pentru ce faci. De miercuri încolo viața de cuplu prinde un nou suflu și ai putea să beneficiezi de această energie pentru a întări relația.

RAC: Săptămâna începe în forță pe plan afectiv. E posibil să mergi dintr-o extremă în alta, ori să vrei să te izolezi complet față de iubit/ă, ori să încerci să fii și mai prezent, cu dovezi de ambiție și gelozie. Cel mai indicat ar fi să nu recurgi la niciuna dintre variante, pentru că ambele duc în același loc – nicăieri. De miercuri încolo îți aduci aminte că trebuie să mai și muncești și e foarte bine că faci asta.

LEU: La început de săptămână familia și căminul îți ocupă ceva mai mult timp, probabil nici nu vrei să pleci de acasă. Oricum agenda ta zilnică poate suporta diverse modificări pe parcurs, dar te adaptezi la ele. De miercuri încolo, însă, capitolul dragoste ar trebui să prindă ceva energie și ar fi foarte bine dacă nu ai lăsa propriul orgoliu în calea fericirii tale.

FECIOARĂ: Nu e neapărat cea mai bună perioadă pentru viața în cuplu sau pentru colaborări, tendința de conflict poate fi ceva mai mare de data asta, mai ales când vine vorba de finanțe. Altfel, săptămâna începe cu multe drumuri de făcut, discuții de purtat. Abia de miercuri lucrurile prind o nuanță ceva mai optimistă.

BALANȚĂ: Ești cea mai conflictuală zodie în această perioadă, îți sare țandăra foarte ușor, deci exercițiile de zen sunt foarte indicate. Respiră și nu verbaliza tot ce îți trece prin cap. Oricum energiile se mai schimbă pe la sfârșitul săptămânii, când are loc o Lună Nouă. Planifică-ți bugetul cum știi mai bine și nu exagera cu cheltuielile, chiar dacă urmează sărbătorile.

SCORPION: Începi săptămâna cu planuri mari, cu bătaie pe termen lung. Nu faci neapărat ceva util, probabil aștepți momentul oportun pentru vreo demonstrație de forță, cum numai tu știi să faci. Altfel, lucrurile se mai clarifică săptămâna asta, reușești să îți găsești resursele și să le organizezi cum trebuie.

SĂGETĂTOR: Săptămâna începe cu puțină activitate socială și apoi o retragere din atenția publică. Te retragi în colțul tău, de unde preferi să te transformi mai degrabă într-un observator și să acționezi mai puțin. De joi încolo îți recapeți energiile necesare și treci la acțiune, care acum e bine organizată.

CAPRICORN: Săptămâna începe cu activitate socială intensă, cauți probabil să îți mărești cercurile de cunoștințe și de amici. Apoi intri întro fază de planificare și observare. Privești lucrurile cu ceva mai multă maturitate și seriozitate, deși e posibil să apară și momente de agitație generală. Urmează, probabil, o serie de schimbări de atitudine și de viziune.

VĂRSĂTOR: Poți să lucrezi la imagine și la carieră la început de săptămână, când tendința generală este să faci o impresie foarte bună. Ai putea să îți asculți și intuiția, de data asta s-ar putea să aibă dreptate. De miercuri încolo cauți să îți petreci mai mult timp cu prieteni, amici sau să te implici în proiecte ceva mai elaborate și cu cauză nobilă.

PEȘTI: Săptămâna începe cu multă agitație internă și s-ar putea să răbufnești și la ceilalți. Sunt foarte multe lucruri care nu îți plac, inclusiv la tine. Nu îți găsești liniștea în primele zile ale săptămânii dar, pentru că există mereu un echilibru, de miercuri încolo situația se schimbă la 180 de grade. Anumite proiecte profesionale încep să prindă contur și starea ta se schimă fundamental.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza