Mothers and the city

Horoscopul in the city

BERBEC: Săptămâna începe bine, ești în formă bună. De marți încolo preferi să gândești ceva mai practic, mai metodic și te concentrezi mai mult pe resursele tale, așa cum sunt ele, faci ce se poate din ele. De joi încolo o să fii prins în ceva mai multe discuții, în care ar trebui să fii atent ce vrei să transmiți și cum o faci, pentru că s-ar putea ca mesajul să nu fie primit cum trebuie.

TAUR: Ai un sentiment de neliniște la început de săptămână, agitație generală, chiar dacă nu știi exact de unde vine. Și s-ar putea să se resimtă și la nivel fizic, deci dacă nu reușești să dormi, nu te alarma! Abia de marți încolo intri în parametri normali. Spre sfârșit de săptămână situația financiară îți captează toată atenția și încerci să îți dai seama ce poți să faci mai mult pentru a rotunji veniturile.

GEMENI: Începi săptămâna cu multă activitate socială, poate te vezi cu prietenii sau ai discuții cu niște oameni importanți. De marți încolo simți că este nevoie de ceva mai multă schimbare și din parte ta, dacă vrei să se schimbe ceva în jurul tău, dar mai simți și că ai nevoie de odihnă. Oricum urmează o Lună Plină fix în zodia ta, deci poți să consideri că se încheie o etapă și începe alta.

RAC: Săptămâna începe cu o concentrare mai mare de resurse spre diverse proiecte și discuții cu oameni care îți pot fi de ajutor.  Oricum, toate se desfășoară acum pe cartea stabilității, deci poță să clădești cu încredere. De miercuri încolo lucrurile se mai agită puțin, dar preferi să nu vorbești despre asta. Sunt schimbări și transformări pe care nu le povestești decât celor foarte apropiați.

LEU: Îți dorești să investești ceva mai mult în imaginea ta sau în cariera ta și la asta îți stă gândul la început de săptămână. Și cum vine ea, Luna Plină, poți să consideri că s-a încheiat o etapă a relațiilor tale de dragoste și începe alta. Oricum, în perioada asta ai resursele necesare să faci ce tot îți propui, ar fi indicat doar să asculți și opiniile celorlalți.

FECIOARĂ: Săptămâna începe destul de bine, ai o stare generală bună și preferi să faci lucrurile pas cu pas. Abia de miercuri încolo încep să se mai agite spiritele, când planul carierei devine ceva mai important. E posibil să faci anumite schimbări sau chiar să fii pus în fața fapului împlinit. Cât de tare îți dorești o schimbare?

BALANȚĂ: Ai foarte multă energie la dispoziție, pe care ar trebui să o folosești în scopuri clare și nu pentru a scoate ochii celor din jur pentru greșelile pe care le fac. Păstrează-ți criticile pentru tine în perioada asta, chiar dacă știi că ai dreptate. De marți încolo preferi să te retragi și să te bucuri de micile tale bucurii.

SCORPION: Tu începi săptămâna cu posibile surprize la locul de muncă. Nu e foarte clar dacă sunt bune, deci ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și zen. De marți încolo îți îndrepți atenția spre partener și de data asta pleci de la ideea de siguranță, nu mai vrei să te joci. Luna Plină s-ar putea să vină cu schimbări la nivel de finanțe.

SĂGETĂTOR: De departe, vedeta horoscopului, tocmai ce a început trecerea soarelui prin zodia ta și asta te activează în cel mai frumos mod cu putință. Este o gură de oxigen pentru tine, în contextul în care înțeleptul zodiacului îți aduce aminte des că mai sunt multe lucruri de învățat. Pare să fie o perioadă cu schimbări la nivel de imagine sau carieră, deci dacă ai de gând să schimbi ceva, fă-o.

CAPRICORN: La început de săptămână s-ar putea să vrei să iei atitudine în familie, în cămin, să demonstrezi cine are dreptate. De marți încolo lucrurile se mai liniștesc și îți îndrepți atenția spre distracții și, unde există loc, poate chiar ceva romantism. S-ar putea să existe schimbări la nivel de muncă, odată cu Luna Plină.

VĂRSĂTOR: Începi săptămâna cu ceva treburi de organizat și de rezolvat care presupun să vorbești mult. De marți încolo reduci turația motoarelor dar simți că lucrurile se așază exact așa cum trebuie. Sfârșitul de săptămână te prinde în diverse contexte legate de oamenii dragi ție. Poate chiar reușești să te mai deconectezi și să ieși în oraș pentru o seară alături de prieteni.

PEȘTI: Încearcă să nu faci achiziții pe bază de impuls, s-ar putea să nu fie momentul unei frenezii de shopping. Oricum, o să îți dai seama repede dacă ai exagerat, pentru că marți și miercuri o să vezi lucrurile mult mai clar, mult mai lucid. Ziua de miercuri s-ar putea să îți dea niște semnale legate de încotro ar trebui să mergi în relația aia care nu îți dă pace.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza