Mothers and the city

Horoscopul in the city

BERBEC: Dacă aveai senzația că faci o impresie bună și că lumea te place pentru ce etalezi, s-ar putea să ai surprize săptămâna asta. Ori faci ceva, ori face altcineva ceva și te trezești reacționând ceva mai nepotrivit. Acum că ai citit acest text, poate poți să te controlezi mai bine, ar fi păcat să lași gura să vorbească fără creier.

TAUR: Începi să te întrebi dacă nu cumva filosofiile tale de viață sunt greșite. Dar îți revii repede, pentru că un Taur care se respectă nu se poate abate de la drumul său. Oricum, dacă te gândești să schimbi ceva, o poți face. La locul de muncă ai putea dovedi ceva mai mult tact, lumea e plină de copii oricum, fii tu cel matur!

GEMENI: Cumva reușești să îți depășești condiția săptămâna aceasta și să nu mai fii atât de superficial. Dar în continuare cel mai activ domeniu al vieții tale este cel legat de iubire. Iubiri care se pot concretiza în relații sau nu, în funcție de ce vrei. Spre sfârșitul săptămânii poate ar trebui să îți asculți mai mult instinctele, s-ar putea să fie mai utile decât rațiunea.

RAC: Diavolul stă în detalii. Dacă auzi pe cineva care îți spune asta, nu îi asculta. De fapt, în cazul tău, acolo stă toată cheia pentru zen. Surprizele încă mai curg în valuri când vine vorba de relațiile tale și nu mă refer la flori sau la cadouri neapărat. De marți încolo, te scalzi în treburi financiare. Nu oaze de bani, doar de responsabilități financiare.

LEU: Munca îți ocupă ceva mai mult timp, cel puțin la început de săptămână. Nu te stresa prea tare, dar nici nu te relaxa de tot, încă există șefi și reguli. De marți încolo îți captează atenția relațiile, pe care încerci să le manevrezi, să le desfaci și să le refaci în funcție de cum ai chef. Încearcă să îți pătrezi punctul de vedere, dar verifică de multe ori înainte de a arunca reproșuri, acuze sau sentințe.

FECIOARĂ: La tine săptămâna începe marți, nu pentru că luni nu muncești, ci pentru că luni nu îți stă mintea acolo. Orice ar fi, gândește-te că există dragoste și sub alte forme, nu doar cele pe care le știi tu. Ziua de miercuri poate fi ceva mai dură cu tine, dar tendința ta de a controla totul probabil o va dovedi și pe ea. Sfârșitul de săptămână poate veni cu o atitudine mai blândă față de partener, căruia îi permiți să supraviețuiească încă o zi.

BALANȚĂ: Ai foarte multă energie și asta se poate manifesta în cele mai diverse feluri. Ar fi mai indicat să te duci la sală pentru a scăpa de surplus și nu să. De miercuri încolo îți aduci aminte că există și distracții în viață și te mai relaxezi. Ai putea să încerci ceva absolut nou – să mergi SINGUR la o piesă de teatru sau un eveniment care îți place.

SCORPION: Luni începi să faci conexiuni și să înțelegi lucruri pe care nu le-ai înțeles până acum. Chiar dacă nu reușești să verbalizezi totul cum trebuie. Nu te speria dacă începi să te bâlbâi. Li se întâmplă celor mai buni. Și bâlbâiților. Abia de joi încolo te mai relaxezi și îți muți atenția către distracții, romantism și iubire. Și poate chiar le trăiești de data asta, nu doar prin filme.

SĂGETĂTOR: Capitolul financiar te lovește la început de săptămână. Ori îți dai seama că nu mai ai bani, ori că vrei mai mulți, ori (noroco cum ești), găsești bani pe jos. De marți încolo lucrurile se mai agită și ar fi bine să îți organizezi timpul ceva mai atent. Sfârșitul de săptămână s-ar putea să te prindă, în mod surprinzător, acasă.

CAPRICORN: Săptămâna începe cu o energie bună, cu mici tendințe tiranice, ești foarte pasional și asta îi bulversează pe cei din jurul tău. De marți încolo, însă, revii la unul din capitolele tale preferate – banii. Nu e foarte clar dacă primești sau dai (cu sau fără voia ta). Sfârșitul de săptămână te prinde într-o stare generală de visare, dar ar fi mai indicat să nu faci asta cât ești la volan.

VĂRSĂTOR: Săptămâna începe cu o stare agitată, probabil este un moment de tras linie, când vrei să înțelegi ce s-a întâmplat recent în viața ta și ce poți învăța din asta. Sigur, dacă ai de gând să revii din viitor în prezent. De marți încolo, revii în apele teritoriale și începi să te simți mai bine. Poate mai bine decât trebuie. Săptămâna se încheie în acorduri de tensiune financiară.

PEȘTI: Săptămâna începe cum nici nu te aștepți. Serios, nu te baza pe faptul că tot ce există în jurul tău e real. Poate visezi, poate ți se pare că visezi, e cazul să te trezești. Oricum, fii precaut, nici măcar relațiile alea foarte discrete, despre care nu vorbești cu nimeni, nu mai sunt ca la început. Abia spre sfârșitul săptămânii începi să te simți mai bine, dar până atunci ar fi indicat să practici mult zen, medicamentele sunt scumpe.

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza