Mothers and the city

Horoscopul in the city

O săptămână agitată, care va culmina cu luna plină de marți. În continuare, foarte multă forfotă la locul de muncă și ar fi mai indicat să evităm certurile luni și marți. La locul de muncă, acasă, în trafic, mai bine punem căștile în urechi și ascultăm niște muzică. Am auzit că Adele a scos o piesă drăguță.

BERBEC: Săptămâna începe în forță și pentru tine, deși nu ar fi cel mai bun moment pentru a te certa cu partenerul. Nu de alta, dar comunicați în limbi diferite. Ziua de miercuri ar pute asă aducă ceva vești bune la locul de muncă. În orice caz, beneficiezi de multă energie în perioada asta, pe care nu ar trebui să o lași să se risipească sau să se ducă în excese alimentare.

TAUR: O perioadă care aduce multe schimbări, dar cu o energie mai mare concentrată în dragoste sau pe relația cu copilul. Ziua de luni ar putea fi ceva mai tensionată, să resimți un soi de neliniște, dar de marți încolo revii în apele teritoriale. Sfârșitul săptămânii poate fi ceva mai agitat, dar dacă reușești să demonstrezi ceva maturitate, lucrurile ar trebui să fie în regulă.

GEMENI: Săptămâna pare să te prindă înconjurat de prieteni sau, în orice caz, cu multă activitate la nivel social. Își pot face apariția în peisaj persoane pe care nu le aștepți. De marți încolo ți-ar prinde bine puțină detașare, dar miercuri și joi îți recapeți forțele. Poate reușești să petreci ceva mai mult timp și cu familia, se pare că acolo ar fi nevoie de atenția ta.

RAC: Multe treburi de rezolvat, drumuri de făcut și nu foarte mult timp. Organizează-le cât de bine poți și încearcă să îți păstrezi calmul pe parcurs. De marți încolo începi să ieși sau îți ocupi timpul cu ceva activități de societate. Sfârșitul săptămânii te prinde într-o stare ceva mai retrasă, preferi să privești lucrurile și să nu te implici foarte tare.

LEU: Nu încerca să convingi oamenii de anumite principii, chiar dacă asta e tendința ta la început de săptămână. De marți încolo lucrurile pe care le spui sau le faci vor atrage ceva mai multă atenție din partea celor din jur, deci ai grijă să nu exagerezi cu nimic. Weekendul începe de joi, când începi deja să ieși prin oraș sau îți faci planuri pentru weekend.

FECIOARĂ: Este o săptămână cu foarte multă energie, mai ales pentru tine. Folosește abonamentul la sală sau măcar încearcă să urci scările și să nu mai iei liftul. Ar putea să apară anumite surprize financiare, și nu neapărat bune, deci calculează cu grijă. Încearcă să nu te îngrijorezi prea tare, poți amplifica niște probleme relativ mici.

BALANȚĂ: Săptămâna poate fi mult mai benefică decât crezi, dacă ai răbdare și îți aduni resursele interioare. Luni și marți ar trebui să eviți certurile, de data asta nu duc nicăieri. Ziua de miercuri poate fi foarte constructivă, dar trebuie să te detașezi și să îți găsești resursele interioare, să mai calmezi din agitația generală. Sectorul financiar ar putea primi o gură de aer în următoarele săptămâni.

SCORPION: Tu te bucuri direct de influențele Soarelui, care a intrat în zodia ta acum câteva zile. Acum ai la dispoziție toate instrumentele pentru a face ce ți-ai propus. Începutul de săptămână ar putea aduce surprize, mai ales la locul de muncă. De miercuri încolo, relațiile prind un plus de dinamism, nu ar fi rău să îți creezi niște contacte noi.

SĂGETĂTOR: Ar trebui să fii ceva mai înțelegător la început de săptămână, mai ales cu cei mici, comunicarea nu este chiar un punct forte acum. Ziua de miercuri ar putea veni cu o serie de schimbări sau posibilități la nivel de carieră. Oricum, dacă ai de gând să faci ceva în sensul ăsta, acum este cea mai bună perioadă. Și nu uita, cu răbdarea se trece marea.

CAPRICORN: Săptămâna ar putea începe cu mici tensiuni prin familie/cămin, pe care le poți rezolva dacă nu le alimentezi. Deja de miercuri încolo lucrurile devin ceva mai roz. Poate fi o zi frumoasă, petrecută în compania cuiva special sau ai ceva mai multă creativitate la dispoziție. Spre finalul săptămânii ar trebui, totuși, să devii ceva mai responsabil și atent, mai ales la locul de muncă.

VĂRSĂTOR: Multă agitație la început de săptămână, poate ți-ar prinde bine ceva mai multă răbdare în trafic. De marți încolo atenția se mută pe familie și cămin, unde e posibil ca lucrurile să fie ceva mai tensionate. Din nou, ceva mai multă prudență și maturitate nu ar strica deloc. Joi și vineri deja lucrurile se mai liniștesc și reușești să vezi lumea cu alți ochi.

PEȘTI: Deciziile financiare ar trebui amânate pentru mai târziu, începutul săptămânii nu aduce multă claritate în acest capitol. Altfel, perioada pare să fie una foarte bogată la nivel de relații. Sigur, depinzând de la caz la caz, unii se bucură de relații frumoase, alții poate reusesc să pună capăt relațiilor de coșmar care îi țineau pe loc, oricum se întâmplă lucruri bune.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza