Mothers and the city

Horoscopul in the city

BERBEC: Săptămâna începe cu o oarecare relaxare, ba chiar aș putea spune ceva sentimente de dragoste și stare de joacă. Revii la lucruri mai serioase de miercuri încolo, când te concentrezi mai mult la muncă. Încearcă să ții o evidență cu tot ce ai de făcut, ca să nu uiți nimic pe parcurs. La fel și când vine vorba de sănătate – stabilește-ți un plan și ține-te de el, fii riguros dar nu exagera.

TAUR: La început de săptămână încă îți concentrezi resursele spre cămin și familie, chiar dacă s-ar putea să ai tendința să faci pe șeful. De miercuri încolo începi să privești distracția și dragostea cu o minte ceva mai cerebrală și demersurile vor fi la fel. Mergi mai mult pe ideea că dragostea se demonstrează cu fapte, nu doar cu vorbe.

GEMENI: Începutul de săptămână e cum îți place ție, cu multă agitație și multe treburi de făcut. Ar fi indicat să nu exagerezi cu orgoliile și părerile tale. De miercuri încolo îți îndrepți atenția către cămin, unde abordezi lucrurile cu calm și bine organizat. Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul plin de distracție și poate chiar și puțină dragoste.

RAC: Pe tine te macină niște treburi financiare la început de săptămână sau poate treci printr-un episod mai sensibil când vine vorba de valoarea ta adevărată, ca om. Ar fi bine să nu tragi concluzii pripite, dacă ai tendința să exagerezi, cel mai probabil nu ești pe drumul bun. Săptămâna continuă cu un ton agitat, dar ceva mai rațional.

LEU: Începi săptămâna cu multă energie și ți-ar prinde bine să faci ceva util cu ea. Ești determinat, simți că ai tot ce îți trebuie să îți pui proiectele în mișcare, nu mai stai să visezi, acum treci la fapte. De miercuri încolo încep să mai apară ceva griji legate de finanțele tale, care ar putea să arate ceva mai bine în perioada asta. Mare grijă la ce vorbești, cuvintele tale au încărcătură acum.

FECIOARĂ: Săptămâna începe cu un ton interior ceva mai intens, simți că vrei să faci mai multe lucruri și că ar fi bine să te și impui, nu doar să ai idei bune. De miercuri energia se mută și în plan concret, devii mai lucid, mai clar, mai rațional și reușești să îți controlezi mai ușor stările și manifestările. Ziua de vineri, 4 decembrie, ar putea veni cu ceva surprize cu încărcătură puternică.

BALANȚĂ: Pentru tine săptămâna începe cu o dorință mai mare de a socializa, de a lărgi cercul de cunoștințe și contacte utile, chiar dacă s-ar putea să fii ceva mai teatral în abordările tale. Abia de miercuri încolo începi să te mai liniștești și cauți chiar să te retragi din atenția publică, pentru a analiza și trage câteva concluzii, probabil de sfârșit de an. Încearcă să fii corect cu tine și nu exagera!

SCORPION: Săptămâna pare să înceapă cu ceva activitate socială, probabil nu stai prea mult pe acasă și preferi să te deplasezi în diverse locuri, să stai de vorbă cu oameni. Tendința continuă și de miercuri încolo, când scopurile tale devin mult mai clare, știi clar ce ai de făcut și cu cine ai de vorbit. Pe la sfârșitul săptămânii deja devii ceva mai cârcotaș și preferi să privești lucrurile mai detașat.

SĂGETĂTOR: La început să săptămână preferi să fii ceva mai filosof, tot ce faci acum pleacă de la niște principii clare pentru tine, față de care nu cedezi. De miercuri încolo începi să privești lucrurile ceva mai rațional și preferi o abordare ceva mai practică pentru a-ți consolida imaginea. Poate chiar reușești să faci și ceva investiții.

CAPRICORN: Începutul de săptămână pare să fie destul de intens și pasional pentru tine, chiar dacă poate fi și doar o stare interioară, fără motive clare. De miercuri încolo începi să îți faci calcule și să te ocupi de diverse treburi administrative, pe care ar trebui să le tratezi fără implicare emoțională. În schimb, weekendul pare să fie unul destul de plăcut.

VĂRSĂTOR: Săptămâna începe cu o dorință mai mare de a impresiona oamenii de lângă tine, partenerul și colaboratorii. Atipic pentru tine, care preferi de obicei să nu te raportezi la etichete clasice când vine vorba de oameni, de data asta vrei să ieși tu în evidență și să atragi atenția celorlalți. Tendința se mai domolește de miercuri încolo, când preferi să privești viața ceva mai rațional.

PEȘTI: Începutul de săptămână ar putea să vină cu ceva probleme la nivel de loc de muncă sau, în alte cazuri, la nivel de sănătate. Vorbim de diverse manifestări exagerate, care ar putea crea probleme. Ar fi bine să eviți dramele și excesele culinare. De miercuri încolo se reactivează unul din domeniile tale favorite – relațiile. De data asta, ar putea să ți se răspundă la întrebarea “De ce?”

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza