Mothers and the city

Horoscopul in the City

O săptămână mult mai liniştită decât precedentele, cu mult spaţiu de manevră şi un plus la nivel de muncă, doar pentru cine munceşte cu adevărat.

BERBEC: Dacă eşti conştiincios la locul de muncă, perioada ar trebui să fie foarte bună, dar efectele se văd ceva mai târziu. La fel şi dacă nu îţi faci treaba cum trebuie. Deci suflecă-ţi mânecile şi nu mai pierde timpul. Abia acum începi să îţi pui problema dacă ceea ce faci este ceea ce vrei să faci sau ceea ce trebuie să faci.

TAUR: Eşti foarte realist la început de săptămână, doar să ai grijă să nu pici în plasa “negativă”. Lucrurile nu sunt doar albe sau negre, există şi nuanţe. Mai ales la locul de muncă, unde cineva reuşeşte să te calce pe coadă cumva. De miercuri încolo poţi să te delectezi cu o sesiune de cumpărături. Ca terapie, nu de altceva.

GEMENI: Începutul de săptămână poate fi unul destul de intens. Cumva ştii, probabil, că trebuie să depui mai mult efort şi să studiezi mai intens în domeniul tău dacă vrei să faci o impresie bună. Şi nu doar la nivel superficial, ştii că secretele care merită se ascund în detalii. De miercuri încolo îţi recapeţi verva caracteristică.

RAC: Încă nu îţi vezi ochii de treabă şi drumuri de făcut. E în regulă, atâta timp cât îţi ţii o agendă şi te coordonezi. S-ar putea să adopţi o atitudine ceva mai dură cu partenerul, gândeşte-te mai bine dacă este ceea ce vrei să faci, de fapt. Altfel, de miercuri încolo te retragi în cochilia ta, unde te delectezi cu ce îţi place ţie mai mult.

LEU: Ai o atitudine destul de sobră şi concentrată la locul de muncă, nu socializezi foarte mult şi probabil ai senzaţia că tu dai mai mult decât dau alţii. Nu te îmbăta cu apă rece şi încearcă să eviţi vehemenţa, nu îţi prinde bine rolul de atotştiutor. Abia de miercuri încolo revii la sentimente mai plăcute şi îţi aduci aminte să zâmbeşti.

FECIOARĂ: Există un sentiment contrar între ce vrei şi ce crezi că ar trebui să vrei. Un soi de conflict între inimă şi creier, unde inima vrea ceva şi creierul spune “nu”. Încearcă să foloseşti tipul acesta de energie pentru a afla exact ce e bine pentru tine şi nu lăsa ego-ul să vorbească în locul tău. Dragostea nu este raţională.

BALANȚĂ: Nu toate relaţiile cu cei din familie merg bine şi simţi că vrei să schimbi ceva, dar nu ştii exact ce. Abia de miercuri încolo îţi pui în aplicare creativitatea şi găseşti soluţii pentru orice îţi iese în cale. Încearcă să păstrezi o atitudine calmă şi detaşată, mai ales la începutul săptămânii, când încă este posibil să fii destul de sensibil la critici.

SCORPION: Ai mai multe drumuri de făcut şi treburi de terminat dar parcă oboseşti înainte să te apuci de ele. Abordarea “băbească” e cea mai sănătoasă de data asta. Ia-le pe rând, grăbeşte-te încet şi caută soluţiile. De miercuri încolo îţi găseşti originalitatea. Săptămâna pare să fie una cu multă activitate la nivel social.

SĂGETĂTOR: Finanţele probabil nu sunt la nivelul la care ţi-ai dori şi începi să te gândeşti dacă nu cumva ar trebui să faci ceva. Ori pentru rotunjirea veniturilor, ori pentru reducerea cheltuielilor. Şi dacă la început de săptămână eşti ceva mai rezervat, de miercuri încolo apare agitaţia şi se generalizează, deci nu uita să respiri!

CAPRICORN: Eşti în formă maximă la început de săptămână, ba chiar s-ar putea să te surprinzi cu ceva mai multă încredere în forţele proprii şi pasiune în ce faci. De miercuri încolo s-ar putea să te surprinzi în continuare, cu nişte cheltuieli excentrice. Încearcă să îţi foloseşti viziunea deja legendară şi să nu exagerezi!

VĂRSĂTOR: Eşti destul de retras la început de weekend, cine nu te cunoaşte ar spune că nu ai terminat weekendul. Adevărul este că încă ai mai avea nevoie de nişte odihnă. De miercuri, însă, îţi găseşti resursele necesare, ba chiar e posibil să fie şi în plus, deci gândeşte-te pe unde ai lăsat abonamentul de la sală.

PEŞTI: Anumite relaţii poate nu duc nicăieri şi acum îţi dai seama că ceva trebuie să se schimbe. Dacă găseşti curajul necesar pentru a face astfel de paşi. În schimb, viaţa de cuplu pare să se mai liniştească. Poate ar fi momentul să mai schimbi ceva la locul de muncă, dacă nu chiar locul de muncă. Şi pentru asta ar trebui să apelezi la cunoştinţe.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza