Mothers and the city

Horoscopul in the city

O săptămână cu destule schimbări și modificări, dar pe care reușim să le asimilăm mai ușor, fără tensiune. Sigur, dacă suntem deschiși la ideea că nu putem controla totul și că simțul nostru de adaptare este mai puternic decât credem.

BERBEC: Viața la locul de muncă poate fi foarte bună sau foarte ciudată, depinde doar de tine și de cât poți să te organizezi. De asemenea, în relații lucrurile par să evolueze interesant, mai ales de marți încolo, după Luna Nouă. Nu rata momentul să dovedești că poți fi un partener de încredere.

TAUR: Încă îți place să te distrezi în perioada asta, dar ai grijă cât o faci, că excesele nu sunt deloc bune acum. Atitudinea ta ar putea lăsa de înțeles că ai uitat să fii responsabil. La locul de muncă ar putea să se schimbe niște lucruri, poate legi noi relații sau chiar preiei alte atribuții.

GEMENI: În familie se întâmplă tot soiul de lucruri și nu reușești să le înțelegi pe toate. Oricum ar fi, ar trebui să le privești cu mai mult realism și să nu alimentezi discuțiile bazate pe suspiciuni. Altfel, ar putea fi o perioadă foarte bună pentru distracții și creativitate.

RAC: Ai nevoie de mai multă răbdare în drumurile tale zilnice și chiar ți-ar prinde bine și puțină diplomație. Pe acasă lucrurile pot fi destul de ciudate în perioada asta și e posibil să se lase și cu niște certuri. Nu e cazul să le alimentezi, dispar la fel de repede cum apar.

LEU: Săptămâna asta ai multă treabă de rezolvat, multe drumuri de făcut și fii pregătit să îți adaptezi agenda la diverse schimbări și modificări de ultim moment. Chestiunile financiare îți ocupă ceva mai mult timp și ar fi indicat să analizezi cu grijă și răbdare înainte de a lua decizii.

FECIOARĂ: Ai grijă cum îți dozezi resursele, s-ar putea să faci diverse excese în perioada asta, fie că mănânci prea mult sau deloc, fie dormi prea mult sau deloc. Încearcă să găsești un echilibru. De asemenea, s-ar putea să ai tendința să privești relația de cuplu doar din latura pozitivă. Fii realist!

BALANȚĂ: Odată cu Luna Nouă de marți, ai ocazia să o iei de la zero, să te redefinești pe ici, pe colo. Eși în vervă, ești foarte comunicativ și s-ar putea chiar să fii ceva mai rațional decât de obicei. Încearcă să îți stăpânești aciditatea din cuvinte, s-ar putea să fie prea mult pentru binele tău.

SCORPION: Este o perioadă agitată, cu multă activitate socială, probabil ți-a venit pofta să ieși iar în lume, să mai mergi pe la teatru, pe la diverse evenimente pe gustul tău. De miercuri încolo, poți să îți reînnoiești abonamentul la sală, ai avea nevoie de ceva mai multă energie.

SĂGETĂTOR: Este posibil să apară diverse schimbări și transformări în cariera ta, oricum simți clar că e nevoie de schimbare aici. Gândește-te foarte atent la următorii pași, încearcă să fii realist și măsoară riscurile, nu te lăsa purtat de val.

CAPRICORN: Schimbări apar și în viața ta, dar trebuie să fii pregătit pentru ele, pentru că s-ar putea să apară fără voia ta. Marți și miercuri sunt zile bune pentru a îți face vocea auzită și pentru a forma relații noi cu oameni cu care rezonezi.

VĂRSĂTOR: Ar putea fi o perioadă bună pentru a analiza mai bine ideile de libertate și aventură. Poate le-ai pierdut în ultimul timp și acum să vrei să le recuperezi. Atenție, însă, cum ai de gând să faci asta și pe cine poți să lezezi în drumul tău.

PEȘTI: Săptămâna începe cu diverse treburi administrative, te ocupi de treburile care trebuie rezolvate repede. De miercuri încolo încep să se pună în mișcare și câteva din proiectele tale sau pur și simplu se leagă totul mult mai bine.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza