Mothers and the city

Horoscopul in the city

BERBEC: Luni încă te ocupi de treburi casnice, dar de marți preferi să abordezi lucrurile cu ceva mai multă detașare și umor. La locul de muncă sunt anumite lucruri de rezolvat, de clarificat, dar încă nu este momentul să o faci. Altfel, relațiile sunt aspectate puternic, deci e posibil să întâlnești pe cineva important în perioada asta. Poate chiar un nou partener.

TAUR: La tine săptămâna începe cu ceva mai multă agitație, deși ai prefera să mai dormi o zi. De marți încolo te poți ocupa de diverse treburi casnice, dar încearcă să nu faci pe șeful în casă. În continuare sunt multe lucruri de făcut la muncă și ar fi mai bine să calmezi spiritele, dacă încep discuțiile aprinse în jurul tău.

GEMENI: Iubirea s-ar putea să apară de unde te aștepți mai puțin, chiar dacă nu neapărat cum crezi tu. Chestiunile financiare îți ocupă începutul de săptămână, dar de marți încolo reușești să porți niște discuții foarte utile cu oameni care îți pot fi de ajutor pe viitor. Dacă îți arată cineva că ești mai mult la muncă și mai puțin pe acasă, s-ar putea să aibă dreptate.

RAC: Ziua de luni ar putea să vină cu surprize, dar de marți încolo surprizele dispar, pentru că te ocupi mai mult de treburi financiare și acolo știi foarte bine în ce ape te scalzi. Încearcă să nu reproșezi partenerului că nu a plătit lumina, de data asta detaliile contează și nu vrei să creezi tensiune din nimic.

LEU: Luni și marți preferi să tragi linie, îți observi viața, vrei să evaluezi unde ești și ce vrei să faci în continuare. Puțină prudență la nivel financiar nu ar strica, e bine să ai întotdeauna un plan de rezervă. Ai grijă ce cuvinte folosești săptămâna asta, mai ales în relația cu partenerul. Poate o minimă organizare  ar fi mai indicată decât să vă certați pentru cine ia lapte și cine duce copiii la școală.

FECIOARĂ: Multă energie și agitație. În primul rând internă. Pentru unii, e foarte bine, că acum au toate resursele necesare să investească în proiectele personale. Pentru alții e ciudat, pentru că agitația se transformă în haos și Fecioara nu se înțelege prea bine cu haosul. Chestiunile financiare ar putea trezi mici discuții în cuplu și ar trebui evitate săptămâna asta.

BALANȚĂ: Probabil simți că ar trebui să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică, dar nici nu vrei să faci vreun pas greșit. La un moment dat poate ar trebui să ieși din bula de confort, dar cu grija și diplomația pe care le cunoști atât de bine. Încearcă să te concentrezi mai degrabă pe ce este de făcut mai departe, pe ce poți construi pentru tine.

SCORPION: Organizează-ți agenda și încearcă să fii flexibil, ar putea să apară anumite schimbări de program. Nu vrei să fii foarte vizibil în perioada asta, preferi să îți calculezi și să îți organizezi pașii următori din spatele cortinei. Ziua de vineri pare să fie una interesantă, în care locul de muncă aduce câteva vești bune. Dacă ți-ai făcut treaba conștiincios.

SĂGETĂTOR: Ai un magnetism special la început de săptămână, reușești să atragi oameni în jurul tău fără prea multe eforturi. De altfel, asta s-ar putea să aducă mici discuții în cuplu, pe care ar fi bine să nu le alimentezi. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea să se întâmple niște lucruri bune pentru cariera ta, sau poate pur și simplu te simți foarte bine și se vede.

CAPRICORN: Încearcă să te gândești foarte bine ce vrei de la partener și ce poți tu să oferi partenerului. Probabil ți-e teamă să nu greșești cumva în momentul ăsta, dar pe parcursul săptămânii lucrurile se mai liniștesc. De Marți încolo îți ocupi timpul cu lucururile care te interesează în realitate, mai descoperi, mai înveți ceva nou.

VĂRSĂTOR: Săptămâna demarează cu viteza melcului, dar de marți încolo îți găsești motivația să te pui pe treabă. Discuțiile aprinse legate de principii ar trebui să rămână discuții, deci nu încerca să îi convingi pe alții că ideile și convingerile tale sunt adevăruri. Trăim într-o lume în continuare mișcare, într-un univers în continuă mișcare, ar fi mai sănătos să ținem ochii deschiși și să învățăm.

PEȘTI: Așteptările tale referitoare la iubire ar putea fi ușor exagerate la început de săptămână, dar de marți te concentrezi mai mult pe muncă și uiți repede de iubire. Măcar câteva zile. Încearcă să te gândești foarte clar ce vrei de la partener și nu uita să îți mai asculți și intuiția. E nevoie de un echilibru între realism și idealism.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza