Mothers and the city

Horoscopul in the city

BERBEC: Săptămâna începe cu o agitație generală, poate ar fi mai indicat să gândești de două ori înainte de a acționa sau, în orice caz, să nu uiți să și respiri din când în când. Câteva colaborări, înțelegeri și relații s-ar putea recalibra săptămâna asta, dar încearcă să nu parafezi nimic până săptămâna viitoare.

TAUR: Relația de cuplu a avut și zile mai bune, dar poate ar trebui să te gândești de ce lucrurile nu merg cum trebuie. Mercur retrograd ajută mult introspecția, deci nu evita să pui toate întrebările necesare. Nu este cea mai bună perioadă pentru a face demonstrații de deșteptăciune la locul de muncă, s-ar putea să nu ai dreptate.

GEMENI: Ești pe un val bun de imagine, te bucuri de popularitate și te simți bine. Însă exact popularitatea asta ar putea să trezească reacții ale celor din jurul tău. Poate se simt neglijați, poate chiar îi neglijezi. Oricum, nu te bazezi foarte mult pe rațiune săptămâna asta, ești mai predispus la reacții emoționale.

RAC: Ești mai deschis către ideea de independență și libertate. Dacă în mod normal îți păstrezi stâlpii de stabilitate foarte aproape, acum simți că poți să supraviețuiești chiar și fără ei. Există viață și în afara obiceiurilor tale. Și că tot veni vorba, săptămâna asta ai putea să te întrebi ce vrei să faci mai departe în viață, sunt mari șanse ca răspunsurile să apară.

LEU: Ești mai puțin impulsiv și mult mai diplomat, ceea ce îți permite să rezolvi diverse treburi administrative. Acum ai răbdare să stai la coadă la taxe și impozite și chiar reușești să organizezi mai bine capitolul financiar. De altfel, s-ar putea să apară și elemente interesante în perioada asta, apropo de imaginea ta. Poate urmează o promovare sau o carieră nouă?

FECIOARĂ: O săptămână bună, ai la dispoziție tot ce îți trebuie ca să îți duci treburile la bun sfârșit. Ai energie, ai încredere, deja proverbiala organizare este foarte activă. E posibil să mai apară mici dificultăți tehnice (probabil financiare), dar nu vor ține prea mult, pentru că le descurci și pe astea. Nu uita să iei răbdarea cu tine peste tot.

BALANȚĂ: Nu, încă nu s-a terminat perioada ciudată în care te afli, dar privește-o altfel – este fix cea mai bună perioadă pentru a crește, pentru a învăța și pentru a ajunge la pace cu tine și apoi cu ceilalți. Cu răbdare, cu organizare, cu metodă, atâta timp cât îți faci temele și nu lași loc de probleme, totul va fi în regulă.

SCORPION: S-ar putea să fie o perioadă mai ciudată din punct de vedere emoțional. Probabil ai câteva întrebări și curiozități și încă nu știi încotro să mergi. Încearcă să afli tot ce trebuie să afli dar nu uita să ceri și o părere externă. Obiectivitatea este ceva de care ai nevoie în perioada asta. În plus, anumite curiozități de la locul de muncă se clarifică săptămâna asta.

SĂGETĂTOR: Ceva mai multă prudență când vine vorba de expunerea ta publică nu ar strica deloc. Nu neapărat că faci o impresie slabă, dar nu ești nici într-o formă de zile mari. La fel și când vine vorba de relații. Încearcă să îți găsești echilibrul în perioada asta, este cel mai sănătos lucru pe care îl poți face!

CAPRICORN: Poate nu îți mai place ce faci, poate vrei să faci ceva nou, oricum ar fi, încă nu o face! Exact, mai analizează o dată și mai gândește-te dacă motivele tale de nemulțumire sunt reale, valabile sau doar te alinți. Ce pui în mișcare acum s-ar putea să nu fie ce vrei tu, deci mai bine mai aștepți o săptămână. Între timp, planifică!

VĂRSĂTOR: Poate și tu simți că multe lucruri nu merg așa cum trebuie. Tendința, evident, este să te descarci pe cei apropiați. Poate ar fi mai bine să îți găsești momentele de respiro, de data asta ai nevoie de ele. Altfel, sfera relațiilor este susținută, deci ai putea să rezolvi o parte din problemele de aici, dacă aplici ce ziceam anterior – respiro.

PEȘTI: Pentru tine pare să fie o perioadă ceva mai liniștită, în care lucrurile chiar merg bine. Poate te gândești să schimbi ceva la locul de muncă sau poate chiar locul de muncă. Ar putea să apară ocazii, deci ține antenele deschise. Dacă vezi că nu se leagă totuși, înseamnă că nu a fost să fie, e altceva mai bun rezervat pentru tine.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza