Mothers and the city

Horoscopul in the city

O săptămână decentă, în care avem ocazia să punem ordine în gânduri și să ne gândim la viitor. Unde vrem să mergem? Ce vrem să facem? Cât suntem dispuși să investim în aceste vise?

BERBEC: Relațiile devin foarte interesante, dacă nu au devenit deja. Poate este momentul să îți găsești și tu pe cineva, sau dacă ai deja pe cineva, să duci relația la un alt nivel. Oricum, petreci în continuare foarte mult timp la muncă și ai un spirit competitiv foarte dezvoltat.

TAUR: Pare să fie o perioadă tocmai bună pentru plăceri, indiferent de ce natură sunt ele. Sigur, problema ar fi excesul, deci nu uita să te și oprești. Cu siguranță pe acasă ai multă treabă, mai ales cu copiii. La muncă reușești să comunici bine cu toată lumea.

GEMENI: Destulă agitație și pentru tine, mai ales când vine vorba de rutina zilnică. Altfel, este cel mai bun moment pentru a te apuca de sport și pentru a descoperi latura creativă din tine. Nu îți neglija problemele de sănătate, dacă există.

RAC: Săptămâna ar putea să înceapă mai abrupt decât îți place ție, dar pe pacurs te adaptezi. Este o perioadă în care anumite probleme din cămin ar putea ieși la suprafață, pentru a-și găsi soluțiile. La fel, ar putea fi un moment foarte bun pentru a găsi răspunsuri și la alte probleme. Dar trebuie să te retragi în cochilia ta.

LEU: Pare să fie o săptămână bună pentru a lega relații mai bune cu cei din jur, pentru socializare și pentru comunicare. Altfel, nu ar fi neapărat cea mai bună perioadă pentru a lua decizii financiare, deci nu te arunca la cheltuieli sau investiții de proporții.

FECIOARĂ: Ziua de luni ar putea să aducă la suprafață o serie de temeri pe care le ascunzi, dar lucrurile revin la normal de marți încolo. Chiar de marți ai ocazia să te ocupi mai atent de capitolul financiar, să îl organizezi sau, de ce nu, să cauți ceva nou de făcut. De data asta ești un un adevărat om de vânzări.

BALANȚĂ: Încă nu ai ieșit din zona ciudată în care te afli deja de o lună de zile, deci nu îți pierde răbdarea. Anumite lucruri care se întâmplă în perioada asta vin doar ca să te aducă pe drumul bun. Altfel, comunici foarte bine și ai norocul de partea ta. Joi te poți ocupa de chestiuni financiare.

SCORPION: Poți rezolva situații și idei care nu îți dau pace, mai ales legate de relații. Este încă o perioadă bună pentru a lărgi cercurile de prieteni și pentru a te implica în cauze mai nobile. Nu uita să te și retragi în liniștea ta și să meditezi asupra lucrurilor importante pentru tine. În perioad asta apar răspunsuri.

SĂGETĂTOR: Primele trei zile ale săptămânii le petreci înconjurat de oameni importanți, care te pot ajuta pe viitor. Atenție cum îi alegi, pentru că e posibil ca relațiile să fie chiar de termen foarte lung. De joi încolo preferi să ieși de sub lumina reflectoarelor și să îți asumi un rol de observator.

CAPRICORN: Poate fi o perioadă foarte fructuoasă la nivel de carieră, dar trebuie să te gândești bine ce vrei să faci pe viitor. Alegerile făcute acum vor conta destul de mult. Și oricât te-ai grăbi să ajungi la muncă sau în alte locuri, nu forța culoarea galbenă de la semafor! Nu e nimic atât de important.

VĂRSĂTOR: Ești în continuare destul de certăreț în anumite relații, dar ai și posibilitatea să le rezolvi cu tact. Poate te bate gândul să pleci pe undeva pe afară, eventual șă te muți de tot. Gândește-te bine înainte să iei o decizie. Poate ar trebui să te consulți și cu prietenii înainte.

PEȘTI: Nu sunt excluse câteva mici certuri cu cei de la muncă, dar nu sunt probleme de substanță. Ți-ar prinde bine ceva mai multă înțelegere. Altfel, poți să te ocupi de dietă, poți să te organizezi mai bine la nivel de rutină și să te ții de angajamente. Peste un timp îți vei mulțumi.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza