Mothers and the city

Horoscopul in the city

Şi zice el, Dezideriu, după cum urmează:

Săptămâna asta e important să ne menținem nervii în frâu și să nu reacționăm dacă auzim ceva ce ne deranjează. Mai ales marți și miercuri. În rest, să nu uităm să mai și râdem.

BERBEC: Săptămâna începe cu o concentrare fabuloasă de forțe la … somn. Nu te grăbești nicăieri și e foarte bine, că știm cum faci de obicei la volan. De miercuri te transformi într-un copil (chiar mai mic decât cel pe care îl reprezinți acum) dar îți găseșt și bucuriile mai ușor. Pare să fie o săptămână liniștită.

TAUR: Multă treabă de făcut, de rezolvat, drumuri mici și, cel mai probabil enervante. Dar puține lucruri te enervează pe tine, deci reușești să îți rezolvi cam toată agenda. De miercuri e posibil să apară mici dispute în familie. Chiar dacă ești capul familiei, nu exagera cu directivele, nu convingi pe nimeni așa.

GEMENI: Te preocupă eternii bani, pe care reușești să îi încasezi și să îi faci să dispară aproape la fel de ușor. Parcă ai mâinile unse cu ulei. Agitația ar putea să apară de miercuri încolo, și ar trebui să te înarmezi cu multă răbdare. Pentru binele tău și al celor din trafic.

RAC: Pentru tine săptămâna începe exact cum îți place, într-o stare generală bună, chiar dacă e posibil să mai ai momente de sensibilitate. Atenția se mută spre finanțe de miercuri încolo și nu trebuie să plângi dacă ai pierdut 10 lei, probabil sunt într-o altă pereche de blugi.

LEU: Nu reușești să te trezești 100% luni, chiar dacă pleci la muncă și faci tot ce ar trebui să faci. Abia de marți faci ochi și descoperi că a început săptămâna, dar nu trebuie să știe nimeni. Pare să fie o perioadă cu multă energie de consumat, deci nu lăsa nervii să dispară, concentrează-i la sală sau la piscină!

FECIOARĂ: Încă vedetă a horoscopului pentru influențele  jupiteriene, îți împarți timpul între familie și cunoștințe. Cel puțin la începutul săptămânii. Ar fi indicat să eviți disputele financiare, indiferent ce formă ar lua ele. Nimeni nu are o analiză mai bună ca a ta, dar nimeni nu știe să bată la cap mai mult ca tine.

BALANȚĂ: Zilele de luni și marți par să fie destul de încărcate și vin cu schimbări la nivel de carieră sau de imagine. Ori au loc niște schimbări, ori tu consideri că ar trebui să schimbi ceva aici. Nu este foarte clar, pentru că nici tu nu știi exact ce vrei să faci și atunci planetele rămân și ele în stand-by.

SCORPION: Săptămâna începe cu aventuri, cel puțin la nivel mental. Preferi să te gândești la “cum ar fi dacă…” și abia de miercuri încolo revii cu picioarele pe pământ. Toate cele opt. Încă o săptămână în care poți apela cu încredere la diplomație și mai puțin la acul cu venin pe care îl posezi.

SĂGETĂTOR: La început de săptămână te transformi în detectiv și cauți elementele ascunse, cele care pot explica ce se întâmplă în jurul tău. Sau cheile, sau telecomanda. De miercuri, ai putea să reiei legătura cu cineva din străinătate sau poate ai de gând să planifici vreo excursie pe alte meleaguri.

CAPRICORN: Pentru tine săptămâna începe cu o activitate mai mare la nivel de relații, ar fi indicat să nu reacționezi prea dur dacă partenerul are ceva de spus. Suntem toți ființe umane, nu? De miercuri încolo tendința nu dispare, ba din contră, se generalizează, deci ține minte: suntem toți ființe umane, da?

VĂRSĂTOR: Începi săptămâna cu o nevoie mai mare de a face lucrurile bine, mai ales la locul de muncă. Sau poate îți aduci aminte că vrei să ții o dietă, printre covrigii cu susan și semințe care îți plac așa de mult. De miercuri încolo relațiile devin prioritare și ai din nou ocazia să demonstrezi că tu porți pantalonii în familie.

PEȘTI:  Nu prea îți stă mintea la muncă, cel puțin la început de săptămână. Pe parcurs te trezești și îți dai seama că ai multe de făcut. Poți să fii creativ, dar nu exagera cu ideile și deciziile, sunt alți oameni plătiți special pentru asta. Spre sfârșitul săptămânii cauți să evadezi cumva din rutina zilnică, ai grjiă cum o faci!

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza