Mothers and the city

Horoscopul in the city

Săptămâna începe cu energie pentru toată lumea, de miercuri încolo ne mai liniștim și ni se face poftă de dulce. Săptămâna asta ar trebui să fim ceva mai maturi, nu doar să împrumutăm cuvintele din discursuri, cum am făcut în urmă cu două săptămâni.

BERBEC: S-ar putea să te urnești mai greu luni, dar deja de marți încolo îți recapeți energia. Relația cu partenerul poate fi ceva mai tensionată acum, deci nu te repezi să îi cauți defectele, pentru că și tu le ai pe ale tale. Totuși, încă este o perioadă bună la locul de muncă.

TAUR: Pentru tine, în schimb, atmosfera la locul de muncă poate fi ceva mai ciudată de data asta. Nu știi exact de unde să apuci starea respectivă, dar ce trebuie să ții minte este că diplomația vine înainte de orice zilele astea. Altfel, încă debordezi de veselie și cei din jur se bucură de prezența ta.

GEMENI: Încerci să găsești echilibru în cercuri de prieteni și cauți proiecte în care să investești. În primul rând timp. Încă poate fi o perioadă foarte romantică, dar fără angajamente serioase. Distrează-te, mai meriți și așa ceva din când în când.

RAC: O săptămână care începe în forță, cu multă activitate la nivel de carieră, sau poate găsești că este un moment bun să faci investiții de imagine. Ai grijă cât de mult vrei să investești, s-ar putea să îți depășești bugetul. Dacă apar discuții tensionate pe acasă, înceaarcă să le calmezi, nu le alimenta!

LEU: Din nou reușești să te pui în valoare și să îți construiești premisele necesare și situațiile bune. Marți și miercuri ai multă treabă de făcut, dar există și un profit considerabil. Și nu mă refer strict la bani. De miercuri încolo ar trebui să mai reduci turația, știi cum a fost construită Roma.

FECIOARĂ: Distracția probabil a început deja, ai deja o idee despre ce vrei să schimbi în următorul an la tine, ce proiecte să abordezi, unde vrei să mai construiești. Atenție la capitolul financiar, certurile legate de bani în perioada asta ar putea fi ceva mai importante și nu te ajută la nimic.

BALANȚĂ: Există noroc pentru tine, dar ar fi frumos să nu îl alungi de lângă tine. Relațiile pot fi mai tensionate, poate ți se pare că ți se face vreo nedreptate pe undeva, dar nu este momentul bun pentru a lua atitudine. Încearcă să gândești în perspectivă și ai răbdare!

SCORPION: S-ar putea să te simți ceva mai izolat, mai singuratic în perioada asta, poate preferi să te retragi singur și să meditezi la diverse teme. Încearcă să nu te pierzi printre rânduri, te bucuri de susținerea unor oameni importanți și încă faci impresie bună.

SĂGETĂTOR: Săptămâna începe în forță, dar nu te concentrezi foarte tare pe ceva anume, preferi să plutești printre treburile tale. Gândește-te bine înainte de a lua decizia de a ieși din anumite cercuri sau de a te rupe de anumiți oameni mai mari decât tine.

CAPRICORN: S-ar putea să fie o perioadă de decizii și alegeri în carieră, poate te gândești să schimbi ceva fundamental, poate dorești ceva mai bun. Oricare ar fi ideea, gândește-te că alegerea ta de acum este pentru o perioadă îndelungată. Totuși, pătrează-ți loc de “bună ziua”.

VĂRSĂTOR: Probabil simți nevoia de ceva mai multă libertate, mai ales la începutul săptămânii, nu îți place rutina, parcă un weekend de o săptămână ar fi fost mai bun. Dar, ghici ce, este treabă de făcut și ar fi bine să te ocupi de cât mai multe. Ziua de vineri ar putea veni cu ceva vești importante.

PEȘTI: Finanțele îți ocupă ceva timp la început de săptămână. S-ar putea să faci niște achiziții la impuls, poate vreun telefon, poate vreun gadget pe care ți-l dorești, dar reușești să te calmezi de miercuri încolo. Oricum, încă poți să profiți de o perioadă bună la muncă.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza