Mothers and the city

Horoscopul in the city

Săptămâna este marcată de mai multe evenimente astrale. Cel mai important este să ne aducem aminte să fim oameni în relaţii. Pentru următoarele nouă luni.

BERBEC: Luni încă îţi mai stă mintea la principii şi filosofii, dar de marţi încolo începi să lucrezi aplicat. Vestea bună este că îţi poţi schimba fundamental imaginea în această perioadă. Vestea mai puţin bună este că îţi poţi schimba fundamental imaginea în această perioadă. Ideea de bază este să ştii foarte clar ce vrei să schimbi şi fii prudent în abordare.

TAUR: Visarea se termină de marţi, când pui umărul la treabă şi începi să priveşti lumea cu ceva mai multă precizie şi poate chiar cu ceva cinism. Este o stare trecătoare dar în perioada asta ar trebui să te gândeşti în ce proiecte vrei să îţi investeşti resursele. Şi nu fii prea fixist, ideile se pot îmbunătăţi pe parcurs.

GEMENI: Relaţiile sunt destul de importante în perioada asta, dar adevăratele bucurii vin din familie. Cineva din cămin se preocupă de starea ta de bine în perioada asta. Ziua de joi ar putea veni cu un eveniment notabil, important. Săptămâna este agitată, dar ţie ţi-ar prinde bine nişte relaxare. Nu te mai stresa pentru tot ce se întâmplă în jur.

RAC: O săptămână concentrată pe relaţii, cu cei din familie, cei de acasă dar şi colaboratori. Mutarea lui Lilith în casa familiei poate aduce câteva tensiuni şi discuţii, care ar trebui abordate cu diplomaţie şi corectitudine. Nu există câştigători sau competiţie în familie, sau cel puţin nu ar trebui. De miercuri încolo există posibilitatea recalibrării unor relaţii.

LEU: Creativitatea este la cote înalte la început de săptămână. Ai energia necesară, ideile bune şi capacitatea să le concretizezi, nu doar să le gândeşti. Sigur, şi dramele exitenţiale prin care consideri că treci sunt cel puţin la fel de mari. De miercuri încolo, te concentrezi pe muncă şi încerci să aduci elemente noi în ecuaţie.

FECIOARĂ: Deja începe un alt capitol pentru tine, a plecat Luna Neagră, a venit Jupiter. Ar trebui să te simţi mult mai bine. Nu mai tratezi viaţa şi oamenii cu atâta răceală, parcă simţi că poţi respira. Săptămâna începe cu treabă prin casă, dar de miercuri descoperi că există multe alte lucruri pe care le poţi face în timpul liber.

BALANŢĂ: Luna Neagră s-a mutat în zodia ta şi vine cu întrebări pentru relaţiile tale, domeniul tău preferat. Pregăteşte-te pentru nouă luni în care vei trece, cel mai probabil, prin toate trăirile uman posibile în relaţii. Mai mult sau mai puţin justificat, închipuit. Scopul este să găseşti, evident, un echilibru (săptămâna asta ar putea fi încărcată, dar dacă demonstrezi simţ diplomatic ai mai multe de câştigat).

SCORPION: La început de săptămână reuşeşti să îţi organizezi finanţele. Alea pe care le mai ai, dar măcar le organizezi. Nu e momentul bun pentru a îi pune întrebări inteligente şefului şi nici să îi remarci strălucirea cheliei. Sfârşitul de săptămână ar putea fi foarte frumos, petrecut în familie, dacă renunţi la orgoliile tale ciudate.

SĂGETĂTOR: Săptămâna începe destul de liniştit, dar de marţi începi să te gândeşti la ce poţi face pentru finanţele tale. Joi s-ar putea să apară şi o idee bună sau chiar o oportunitate pe care nu o aşteptai. Săptămâna se încheie cu prieteni în jur, dar într-un aer destul de agitat. Nu uita să mai şi respiri între toate aceste aventuri.

CAPRICORN: Te retragi în pătrăţica ta, de unde îţi organizezi mai bine viaţa. Sau măcar încerci să te organizezi, în stilul caracteristic. Încearcă să nu fii prea dur tine sau cu cei din jur marţi şi miercuri, nu trebuie să fie cineva de vină de fiecare dată şi universul ăsta este mai complex decât bănuim noi. Respiră şi învaţă să mai laşi lucrurile să se întâmple.

VĂRSĂTOR: Şi tu simţi că ai nişte situaţii de rezolvat şi organizat. Ideal ar fi să începi de la tine, pune-ţi mintea în ordine şi încearcă să nu fii tiranic. Nu îţi stă bine în rolul ăla. Plus că nu eşti zodia care trebuie, Hitler era Taur. Ziua de joi ar putea să prezinte mai multe surprize plăcute decât poţi să vezi acum, deci nu renunţa la speranţa de mai bine.

PEŞTI: Preferi să îţi petreci timpul în jurul prietenilor sau în grupuri unde te simţi foarte bine. Săptămâna este destul de activă. Pentru cei singuri ar putea să apară cineva interesant în viaţa asta. Pentru cei care sunt aşteptaţi acasă, relaţia ar putea trece într-o fază mai frumoasă. Comunicarea este esenţială, ca întotdeauna.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza