Mothers and the city

Horoscopul in the city

Mai întâi, atenţie mare. Marți toată ziua ar trebui să împrumutăm din discursurile de la concursurile Miss și să facem pace în lume. Pentru binele nostru și al celor din jur…

BERBEC: Iată încă o săptămână în care ai ocazia să mai retușezi câte ceva la imaginea ta. Relațiile sunt foarte importante de data asta, poți afla foarte multe despre tine de la oamenii din jurul tău, eventual de ce toată lumea are senzația că ar trebui să fii dus la creșă.

TAUR: Încearcă să temperezi din senzația că ai puterea să controlezi totul în jurul tău, mai ales la locul de muncă. Lucrezi cu oameni, cel mai probabil și ei gândesc pe cont propriu, nu trebuie să execute totul exact cum vrei tu. Demonstrează-ți că poți fi și altfel decât fixist.

GEMENI: Comunicarea s-ar putea să fie ceva mai îngreunată prin familie, vorbiți aceeași limbă, dar vă înțelegeți ca turcul și chinezul într-o piață din Marea Britanie. De altfel și agitația de zi cu zi ar putea fi ceva mai intensă, deci nu uita să respiri.

RAC: Lucrurile s-ar putea să fie ceva mai încețoșate la nivel de carieră, parcă nu știi în ce ape te scalzi sau poate simți că nu mai un control total asupra a ce se întâmplă la nivelul ăsta. Oricum, încearcă să nu iei decizii pripite săptămâna aceasta. De asemenea, evită excesele culinare.

LEU: Îți place să stai mai mult la cafeaua de la muncă decât la biroul de la muncă,  cel puțin la începutul săptămânii, vorbind despre nimicuri interesante. Altfel, este o perioadă în care simți că trebuie să te rupi de niște lanțuri, să te exprimi liber și chiar să faci niște schimbări majore, care să fie mai mult pe gustul tău și mai puțin acceptate de ceilalți.

FECIOARĂ: Ar fi indicat să nu reacționezi la impuls, mai ales de la cele venite de mai sus. Șefii tăi probabil au venit și ei din concediu recent și au mintea odihnită. Încearcă să nu iei prea în serios toate glumele care vin spre tine, de-aia se numesc glume și știi foarte bine cum faci și tu când te apucă.

BALANȚĂ: Dai dovadă de flexibilitate și originalitate în colaborări și asta îți prinde foarte bine. Să sperăm că se apropie un concediu, pentru că de marți încolo nu mai ești foarte concentrat pe ce faci.  De asemenea, nu te arunca la cheltuieli inutile, încă nu îți permiți.

SCORPION: Ești foarte intens în tot ce faci și simți că ideile tale sunt cele mai bune. Chiar dacă ar fi așa, nu e niciodată indicat să le impui în fața altora. Ascultă activ, comunică și schimbă idei, altfel riști să te sabotezi singur. Oricum nimeni nu știe ce înseamnă să fii kamikaze mai bine ca tine, dar nu e momentul să o demonstrezi.

SĂGETĂTOR: Poți să începi săptămâna în forță. Ziua de luni este cea mai bună pentru a-ți prezenta planurile și ideile. Doar să ai grijă să le scrii înainte, căci e posibil să le schimbi pe parcurs și știi că detaliile nu reprezintă punctul tău forte.

CAPRICORN: Sfârșitul zilei de luni ar putea fi ceva mai tensionat, s-ar putea să se întâmple lucruri pe care nu le poți controla, dar important este să le abordezi cu calm și răbdare. Nu ar fi cea mai bună idee să intri în conflict cu oamenii mai mari decât tine. Nu vorbim de șefi tăi direcți, ci de orice persoană cu epoleți.

VĂRSĂTOR: Atâta timp cât nu îți lași mândria și orgoliul să intervină în relații și prietenii, totul ar trebui să fie în regulă. Este o săptămână intensă, cu evenimente, pe care le poți gestiona mult mai ușor dacă îți acorzi și câteva momente de singurătate făcând ce îți place, de exemplu poate inventezi un nou element chimic.

PEȘTI: S-ar putea să întâlnești pe cineva interesant săptămâna asta, un partener de afaceri, poate chiar un partener de viață. De asemenea, folosește energia excesivă pe care o acumulezi din rutia de la muncă și fă ceva creativ. Poate nu știai, dar pictorii și compozitorii sunt influențați puternic de zodia ta.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza