Mothers and the city

Horoscopul in the City

Marte s-a mutat în zodia Leului şi ne face mai orgolioşi şi mai mândri. Să ţinem minte asta înainte să ieşim pe geam la “ăla care mi-a tăiat banda în trafic”.

BERBEC: În sfârşit reuşeşti să te aduni şi să te mobilizezi. Probabil ai o idee foarte clară despre ce vrei să faci, acum reuşeşti să îţi pui proiectele în mişcare. Ca de obicei, cheia ar fi să nu renunţi pe parcurs. În continuare este o perioadă în care poţi frânge nişte inimi.

TAUR: Tinzi să fii ceva mai sensibil în relaţia cu unii membri ai familiei. Conflictele ar trebui evitate cu ei. În schimb, ai putea să îţi concentrezi atenţia către copil, cu care te înţelegi mult mai bine în perioada asta. Spontaneitatea şi creativitatea ar trebui să fie la cote înalte.

GEMENI: Săptămâna începe cu o nevoie imperioasă de a vorbi şi de a comunica. Oricum eşti o fire agitată, nu ar trebui să te agiţi în plus. Mai ales la locul de muncă. Aici lucrurile pot părea că stau pe loc, dar dacă ai răbdare vei vedea că lucrurile se întâmplă exact atunci când trebuie.

RAC: Te pui în mişcare mai greu săptămâna asta, dar spre sfârşitul săptămânii deja resimţi un plus de energie. Pare să fie o perioadă bună pentru finanţele tale, dacă nu vorbim de rotunjirea veniturilor, măcar de o administrare mai bună, care te ajută să îţi faci poftele în această perioadă.

LEU: Ai la dispoziţie foarte multă energie pe care ar trebui să o foloseşti mai degrabă la sală şi nu ca să demonstrezi că ai dreptate sau ca să alimentezi conflicte. Altfel, este o perioadă foarte bună pentru tine, în care te bucuri şi de vizibilitate şi de susţinere. Şi cei de acasă s-ar bucura să te vadă mai des.

FECIOARĂ: În continuare este o aglomerare de planete pe capitolul imaginii publice, carierei. “Marele benefic”, Jupiter, chiar marţi îşi face intrarea în zodia ta şi va veni cu un plus de noroc. Vorbim despre norocul acela pe care ţi-l mai faci şi cu mâna ta, deci ai încredere în forţele tale, dar nu forţa nota!

BALANŢĂ: Îţi găseşti amici pe care îi transformi în prieteni, oameni cu care rezonezi şi cu care poţi să pui pe picioare proiecte profitabile. Totuşi, nu te grăbi să îi critici pe cei care fac deja parte din anturajul tău. Este o perioadă bună pentru a trece din nou la diete sau programe care să îţi întărească sănătatea.

SCORPION: Pare să fie o perioadă foarte solicitantă pentru cariera ta. Ai idei bune, originale, dar ar trebui să ai grijă cum le comunici mai departe. Una este să fii ferm, alta este să fii fixist. Orice tip de conflict care ar putea să apară aici ar trebui stins cu diplomaţie. Mai ales joi.

SĂGETĂTOR: Mutarea planetei tale guvernatoare din zodia Leului în cea a Fecioarei îţi conferă o direcţie mai practică, mai pragmatică, dar şi mai profitabilă. Te concentrezi pe proiectele din care poţi câştiga mai mult. Încearcă să planifici, nu lua decizii pe baza impulsurilor şi nu exagera cu restricţiile.

CAPRICORN: Săptămâna aceasta ar putea veni cu o schimbare de viziune, poate te gândeşti să modifici ceva în viaţa ta şi să adopţi o nouă strategie. Oricum ar fi, documentează-te înainte, ca să nu ai surprize pe parcurs şi încearcă să vezi imaginea de ansamblu.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa orgoliul sau mândria să îţi dicteze cum ar trebui să arate relaţiile tale, mai ales cele cu partenerul de viaţă! Poate ar trebui să mai laşi şi de la tine, poate şi partenerul ar trebui să facă asta, dar amândoi trebuie să vă amintiţi noţiunea de “înţelegere”.

PEŞTI: Da, încă ai mult de muncit şi de data asta s-ar putea să îţi pierzi răbdarea mai repede. Nu ar fi indicat să reacţionezi exagerat. Începând de acum şi până anul viitor vei avea ocazia să îţi întăreşti parteneriatele şi relaţiile cu cei apropiaţi, deci vei avea la cine să ceri ajutor.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza