Mothers and the city

Horoscopul in the city

Săptămâna începe ceva mai greu, dar de marţi începem să ne mobilizăm. Tot de marţi e posibil să înceapă şi durerile de cap, deci să nu exagerăm cu mobilizarea.

BERBEC: Săptămâna asta este despre tine şi despre latura ta creativă. Asta nu înseamnă că te apuci de pictură, dar acum ştii să te pui în valoare, să atragi priviri fără prea multe eforturi. De asemenea, este o perioadă în care tinzi să dramatizezi mult, deci nu exagera. O unghie ruptă nu este chiar capătul civilizaţiei.

TAUR: Preferi să stai mai mult pe acasă. Oricum, banii nu te dau afară de acolo şi e în continuare cam cald. Găseşti mai multă bucurie în timpul petrecut cu partenerul sau cu părinţii, cel mai probabil. Totuşi, e posibil să apară un chiriaş pentru una din proprietăţile tale. În sfârşit.

GEMENI: Agitaţie la nivel de comunicare. Imaginează-ţi, tu care întotdeauna ai ceva de comunicat, acum ai şi mai multe de comunicat. Dar este o perioadă bună pentru a extinde lista de contacte, pentru a pune bazele unor relaţii noi. Ceva mai multă prudenţă în sectorul financiar nu ar strica.

RAC: La tine în sectorul financiar, însă, lucrurile par ceva mai bune. Sau, în orice caz, priveşti cu mai multă atenţie finanţele şi îţi pui problema ceva mai practic. Sigur, asta dacă reuşeşti să depăşeşti tendinţa de a face achiziţii extravagante. Poţi să te răsfeţi şi cu un nou spumant de baie, nu trebuie să schimbi cada cu totul.

LEU: Totul este despre tine şi universul se învârte în jurul tău. Şi de data nu sunt ironic, se pare că te simţi bine şi faci şi impresie bună în jurul tău. Te exprimi cu lejeritate, îţi expui ideile cum trebuie şi reuşeşti să fii directă şi fermă, fără a exagera. Totuşi, nu uita să te mai şi relaxezi, ce e prea mult strică.

FECIOARĂ: Eşti mai retrasă în lumea ta proprie şi personală şi preferi să priveşti puţin spre trecut. Nu că ai vrea să te întorci, dar acum ai posibilitatea să faci pace cu el. Săptămâna asta preferi să îţi ţii secretele pentru tine, nu le mai dezbaţi cu nimeni. Este, totuşi, o perioadă bună pentru a le lega şi pentu a le găsi un sens.

BALANŢĂ: Mintea ta este la foc automat în perioada asta. Eşti inventivă şi reuşeşti să te adaptezi situaţiilor care apar pe parcurs. Este o perioadă bună pentru a mări cercul de prieteni şi cunoştinţe. Oricum toată lumea vrea să îţi povestească ceva, pentru că eşti un ascultător activ şi poţi da sfaturi bune.

SCORPION: Este o săptămână bună pentru a investi în imaginea şi cariera ta. Oricum ai mai multă vizibilitate acum şi reuşeşti să comunici cu claritate şi autoritate. Şi dacă ţi-ai făcut temele, ar putea fi chiar o perioadă bună pentru a negocia o mărire, poate chiar o promovare.

SĂGETĂTOR: Nu îţi mai prinzi urechile în detalii şi preferi să vezi imaginea de ansamblu acum. Cauţi să ieşi din rutina zilnică şi s-ar putea să evadezi în vreun loc uitat de lume, cum numai tu ştii să găseşti. Oricum, cauţi din nou aventură şi s-ar putea să o găseşti.

CAPRICORN: Iei contact cu latura mai subtilă a vieţii. Eşti mai intuitivă, mai sensibilă, descoperi că există şi lucruri pe care nu le înţelegi complet. Şi tot acum este o perioadă bună pentru a le cerceta. Dacă nu, măcar pentru a continua cartea uitată pe noptieră.

VĂRSĂTOR: Eşti ceva mai concentrată pe relaţiile tale în această perioadă. Le măsori, le calculezi, te gândeşti ce ai tu de câştigat din ele dar şi ce ai de pierdut. Şi pentru că relaţia cea mai importantă este cea cu partenerul, iată cum îţi găseşti ceva de făcut şi după muncă.

PEŞTI: Cel mai bun moment pentru a pune la punct atmosfera şi relaţiile la locul de muncă dar şi pentru a rezolva treburi administrative. Ieşi din zona de visare şi plăteşti întreţinerea, datorii, facturi şi mai rămâi cu timp să te interesezi şi de o dietă nouă.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza