Mothers and the city

Hai, Delia, inca un rand!

Asa cum spuneam aici, ce-are in comun Delia cu bautura? Doar o melodie care I-a urcat in cap niscaiva parinti isterici si deontologi solemni. Si, ceva Mai nou, si CNA-ul. Ca nu e bine, ca nu e frumos ca pe televizoarele patriei unde, altminteri, vedem numai evenimente de un inalt rang cultural, precum chilotii Crudutei sau botezul lui Pastrama, sa vina Delia cu o muzica insinuanta.

Noroc ca, de aceasta data, CNA-ul a reusit miraculos sa nu cada in derizoriu si a dat unda verde. Oricum, ar fi fost penibil ca, dupa niste luni in care piesele astea au urlat din toate difuzoarele, sa fie interzise.

Iata motivatiile marelui juriu:

Valentin Jucan, membru CNA: „V-aș întreba ce facem cu Bun îi vinul ghiurghiuliu al Mariei Tănase, care nu doar că îndeamnă la băut, dar spune și care vin, când, când trebuie cules și cum trebuie băut?”

Radu Herjeu, membru CNA – „Din păcate am uitat să aduc, scrisoarea unui adolescent de 14 ani și care îi acuza pe părinții ultragiați de această melodie de ipocrizie. Că ar trebuie să-i preocupe mai mult pe copiii lor că se îmbată decât de faptul că Delia cântă ce cântă. Un copil nu o să se apuce de băut că o ascultă pe Delia cântând la radio”.

Monica Gubernat, membru CNA: „Eu prefer să o lăsăm așa pentru că nu facem decât să atragem atenția asupra melodiei”.

Mai multe puteti citi despre acest subiect pe http://www.paginademedia.ro/2015/09/da-mama-am-scapat-piesele-deliei-raman-pe-tv-cna-a-considerat-ca-nu-s-a-incalcat-legislatia-audiovizuala/

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza