Mothers and the city

Ea este Georgiana. Şi are tot Dreptul la Fericire

“Eu sunt Georgiana şi am 26 de ani…
22 de ore din viaţa mea am fost bătută cu o curea, lovită cu pumnii, lovită cu capul de perete iar părul mi-a fost smuls cu brutalitate.
Şi toate astea le-a facut iubitul meu.”


Nimic nu te poate pregăti pentru o asemenea poveste. Una şoptită de o mână de om, cu trăsături fine, ochi mari şi privire blândă. Plecasem după muncă, la un event relaxat, în #CasaFericirii, cu colegii de la #HappyChannel. Am întârziat un pic aşa că m-am strecurat timid spre fotoliu cu doar câteva clipe înainte ca Georgiana să înceapă să vorbească. Am apucat doar să gust din ceaiul englezesc perfect. Apoi am amuţit.
Pe iubitul ei l-a cunoscut în vara lui 2014. Dacă a fost dragoste? Părea să fie. El avea acel ceva de care ea credea că are nevoie. Romantism inclus. Şi promisiunea unei vieţi frumoase, cu carieră, un soţ iubitor şi un copil perfect.
Şi a fost totul ca la carte. O carte de poveşti, desigur. Doar că “Au trăit fericiţi…” fix până pe 27 august. O dimineaţă care părea ca oricare alta dar pe care Georgiana nu avea s-o mai uite vreodată.
El a trezit-o de dimineaţă. Ea i-a pregătit micul dejun.
Prima palmă a durut. Mai mult sufleteşte. După următoarele, Georgiana a avut un singur gând: Oare va mai scăpa cu viaţă din casă?


Din fericire, povestea Georgianei nu se opreşte aici. Dimpotrivă. Abia începe. Şi are în ea speranţă. Multă speranţă. După ce a ieşit din spital, Georgiana a început să respire cu adevărat. Acum, învaţă din nou să trăiască. Frumos, aşa cum merită.

P.S: Pe Georgiana şi pe alte 4 femei minunate şi minunat de puternice le puteţi vedea în emisiunea “Dreptul la fericire”, pe Happy Channel. Nu de alta, dar avem multe de învăţat de la ele.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza