Hurry no Worry, Keep it simple..., Mothers and the city

Crăciun. Cadouri. Idei de cadouri (1)

Știm, am cam pierdut trenul cu cadourile de Crăciun, dar o să încercăm să recuperăm. Așa că în fiecare zi o să vă propunem câte o idee. Pentru că probabil că ați terminat cu listele pentru copii, soți, soții, iubite, iubiți, prietene, mătuși, socrii, angajați, șefi, educatoare, șamd, o să vă încercăm să vă povestim despre cadouri pentru voi. Nu de alta, dar vorba aceea cu cele mai frumoase cadouri ni le facem noi înșine nu e chiar overrated.

Astazi, despre cosmetice. Sigur că dacă aveți în baie 322 de creme de corp, 42 de creme de mâini, 27 de geluri de duș, 17 gomaje, un sclipici mai sclipici și un sclipici mai puțin sclipici, 2 unturi de corp (logic, știm cu toatele că unt de corp nu e cremă de corp) , 4 spume de corp, 57 de uleiuri și 3 elixiruri, atunci o să vă intereseze ceea ce urmează.

Așadar, cosmeticele cu cel mai curat miros, adică miros efectiv a curat, a proaspăt, a nou născut așa, sunt cele din gama au lait, e o ofertă specială în perioada asta. Tot acolo mai găsiți unele minunate, cele cu grepfruit roz și ulei de argan, eu sunt ușor dependentă în perioada asta.

untitled-3_10

sare-noua-au-lait-_-mare

(nu mai zic, cutia asta e refolosibilă, eu țin creioane acum în ea)

Pe urmă, tot minunat mirositoare sunt și cosmeticele de la Pure Cosmetics, eu le-am descoperit cu câțiva ani în urmă, sunt printre puținii care au ceva ce miroase a miere, mi-am dorit o lungă perioadă aroma asta. Și tot de la Pure Cosmetics mai sunt și cele vanilate, dar nu e vanilia aceea de prajitură, e vanilia de boabe de tonka.

Unknown

(desigur, dacă mai știți cosmetice bune și frumoase, despre care noi nu știm, ne bucurăm mult să aflăm. Nu și bugetele noastre, dar până la urmă e Crăciun, aia e)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza