Mothers and the city

Chestii despre haine, stil, decluttering

Articolul asta nu are vreun sens si vreo linie, asa, e doar despre diverse chestii despre haine pe care le am descoperit in ultimele luni.

Știți că eu mi-am propus să încerc, la ideea Lianei Popa, să cumpăr într-un an de zile doar 5 lucruri de îmbrăcat. Probabil nu voi reuși, sunt deja la 3 și au trecut doar vreo 4 luni (articolul in care povesteam ce si cum e aici) Din ce mi am cumparat, rochia de la Laura Lazar o voi purta sigur ani la rand, pentru ca asa sunt rochiile ei, pe unele le am de 7-8 ani si le am purtat de zeci de ori, un pardesiu bej sigur e ok si regret un pic o fusta de la Max Mara, care mi s a parut la un pret minunat, dar uite ca n o port. Si pentru ca veni vorba de nu o port, voiam sa va povestesc despre grupul @nu mai port@, de pe facebook, unde puteti sa vindeti hainele pe care nu le mai folositi. Si, de asemenea, puteti sa cumparati o gramada de chestii, unele foarte smechere. Eu am, de exemplu, o palarie de la Christie s, cumparata de la Diana Cosmin, fata care are Fine society, palarie care pare ca mi a lipsit toata viata. S a cam aglomerat acum grupul, dar cu un pic de rabdare, merita incercat. O alta varianta e Garderoba INfinita, unde isi duc si desginerii romani hainele din colectiile vechi (Happy Friday, de exemplu), dar si femei obisnuite.

(imi pare rau sa va spun ca ati pierdut garderoba Dianei, a avut niste chestii fabuloase, la niste preturi la fel. pe de alta parte, ne propunem sa scapam de lucruri, nu sa le inlocuim cu altele. dar putin si bun e o filosofie care merita luata in serios)

Va las aici si un articol despre haine scrise de Diana, pentru mine, pe langa palarie, descoperirea site-ului ei a fost o placere, inca citesc la el. Și pentru ca da, hainele care isi petrec decenii in intuneric prin dulapurile noastre sunt de fapt cautari pe care le am tot facut, personaje pe care ni le am tot imaginat si care nu suntem noi de fapt. Va las si o discutie cu Laura Lazar, un interviu video despre cum sa folosim des hainele, sa le stilizam simplu, despre cum o curea schimba o tinuta pe de a intregul. Laura are si o campanie pe tema asta, urmariti o pe Instagram , o sa gasiti diverse idei de restilizare

Despre modă și refolosirea hainelor, cu Maria Coman și desigerul Laura Lazăr, azi la Antena3 LIVE. Putin si bun, despre asta vorbim cu Laura Lazar, fata care face unele dintre cele mai frumoase rochii din Romania.

Publicată de Antena 3 pe Joi, 3 octombrie 2019

Una peste alta, eu tot dau din haine, tot sper sa ajung la cat mai putine.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza