Mothers and the city

Ce facem cu facultatea copiilor

La cum functioneaza sistemul de invatamant de la noi, eu sunt aproape convinsa ca facultatea merita facuta mai degraba in strainatate. Si asa ii obligam 12 ani sa invete genuri literare si ce a mai facut Sobieski, sa citeasca Sadoveanu, n am nimic cu omul, dar nu era ok nici cand eram noi mici, dar acum… Ma uit cate lucruri nu fac ei in scoala din lumea asta mare si ma ingrozesc.

Ca sa plece insa la facultate in afara, daca nu suntem niste bogati, ceea ce probabil multi nu suntem, ne trebuie niste bani. Pe care cred ca e bine sa incepem sa ii economisim cat mai devreme.

Asa ca, pentru ca tot ne-a invitat BCR sa vedem Frozen 2, m -am uitat un pic pe produsul lor Economida si mi se pare destul de interesant. Nu e o postare platita, sa stiti, pur si simplu mi s a parut interesant. Gasiti toate informatiile aici

Pe scurt, zice asa:

Asigurarea mixtă de viață Activ+ pentru Visuri Mari poate fi prima lecție de educație financiară pentru copilul tău și primul său pas spre o carieră de succes. Îi oferi șansa de a studia la cele mai bune universități din țară sau din străinătate. 

  • Perioada de economisire: minim 10 ani
  • Suma minimă ce trebuie depusă lunar: 100 de lei sau 25 EUR 
  • Poți alege acoperirile de care ai nevoie pentru protecția ta și a familiei tale
  • Pentru copilul tău, poți alege Pachetul de asigurare în caz de accident (fracturi și spitalizare)

Facebook Comments

Previous Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza