Mothers and the city

Avem 3 locuri gratis la scoala viitorului

Presupunem ca si copiii vostri se uita la vloguri, la dyi, se joaca pe calculator si alte d astea. Ei bine, mie mi se pare important sa si invete cate ceva. Si cum nu stim deloc ce se va intampla in viitor si ce meserii vor alege ei sau ce va fi important sa stie, o sa va povestesc mai jos despre o scoala de vara care ii invata codificare si lucruri importante despre computere.

Ce invata mai exact la Logiscool?

  1. Programare: Cea mai utilă îndeletnicire în ziua de azi, unde cei înscriși la această tabără urbană pot învăța despre IT, crearea și programarea jocurilor pe calculator, crearea și proiectarea aplicațiilor Android sau despre hardware și senzori.
  2. Cool Tools:Cursuri de editare video – modulul ideal pentru copiii care nu se deprind de Youtubeși folosesc mai tot timpul camera telefonului, sau pentru adolescenții care sunt fascinați de construcția unui website. Juniorii vor învațacum să creeze videoclipuri sau site-uri interesante, pline de conținut util.
  3. Cursuri de Robotică: Roboții nu mai sunt demult un subiect SF, ba chiar fac parte din viața noastră de zi cu zi. În această tabărăcopiii învață ce înseamnă programarea unui robot, cum se construiește și cum pot controla diferiți roboți.
  4. Minecraft:Modulul acesta demonstrează că jocurile pe calculator nu sunt o pierdere de timp. Construirea unei lumi Minecraft este un mod excelent de a dezvolta creativitatea, iar crearea unei hărți de aventură apelează la gândirea algoritmică a celor mici.

(eu as vrea sa o inscriu pe Smaranda la Robotica, ea probabil va vrea la cool tools, din fericire acolo nu au si categoria ei de varsta :))

Taberele au loc pe toata perioada verii, dureaza cate o saptamana modulul si sunt de o jumatate de zi sau de o zi intreaga. Preturile sunt cuprinse intre sunt cuprinse între 549 și 1.349 RON, iar frații și grupurile de trei sau mai mulți prieteni beneficiază de reduceri între 20 – 30%

Acum, cei de la Logicscool au dorit sa va ofere 4 locuri gratis in taberele de vara, iar noi ne am gandit, ca sa fie simplu, sa ne spuneti de ce credeti ca ari fi important sa participe copiii vostri la astfel de cursuri. Concursul incepe azi, se termina vinerea viitoare, pe 15 iunie. Succes.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza