Bârfe in the city, Goin' out..., Hurry no Worry, Keep it simple..., Mothers and the city

Agenda de toamnă

  1. Festivalul George Enescu şi evenimentele asociate lui. E unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat Bucureştiului în ultimii ani, îi schimbă toată atmosfera şi imaginea. Pe lângă concertele propriu zise, mai sunt o gramadă de alte lucruri de făcut. Printre altele, turul George Enescu, mai exact o incursiune în viața și opera marelui compozitor și  o explorarea proiectelelor tematice din cadrul Bucureștiului Creativ.  Pe parcusul tururilor vei avea ocazia să te și întâlnești cu unii dintre artiștii creatori ai acestora. Sunt în fiecare week-end, de la 10.30. Despre Bucureştiul creativ aflaţi totul de aici, eu abia aştept covrigul în formă de Cheia Sol.

2. Festivalul Ambasadelor, de la 1 la 5 septembrie

ambasade

Timp de 5 zile vor avea loc, in 5 locatii diferite din Bucuresti, mai multe serii de evenimente si momente artistice, care vor transforma capitala intr-o destinatie a multiculturalismului.

Sunt asteptate peste 50 de ambasade, reprezentand 6 continente, care vor avea ocazia sa-si deschida portile pentru publicul din Romania, intr-un eveniment unic. Vizitatorii vor calatori in jurul lumii din propriul oras iar Bucurestiul va deveni un azimut al turismului cultural. Găsiţi toate locaţiile şi evenimentele aici

3. BikeFest, pe 12 şi 13 septembrie, găsiţi mai multe despre program aici, e bine să ştiţi că au şi o zonă specială pentru copiii. Cum a fost anii trecuţi aflaţi de aici

 

4. RuralFest, pe 20 septembrie,  e unul dintre cele mai bine organizate evenimente de gen de la noi. E făcut de Comisia Europeană, e unul dintre puţinele unde nu apar toţi vânzătorii de kitsch-uri şi produse contrafăcute, ii-le sunt ii, au spaţii speciale pentru copii, în care le explică ce e Europa şi de ce e importantă comunitatea.

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza