Mothers and the city

3 invitatii duble la spectacolul VUNK

Nu va fi un concert obisnuit, sa stiti, ci un concert simfonic, cu orchestra de peste 50 de persoane, dirijata de George Natsis, plus trupa rock. Este spectacolul Cameleom, care va avea loc pe 24 mai, la Arenele romane.

Cine canta? Pai, Vunk, orchestra simfonica, plus noi toti, cei care vom fi acolo, la Arenele romane, plus  invitati speciali, primul despre care am aflat este Mihai Margineanu, care canta pentru prima data cu Vunk.

Ce este Cameleom? Este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină, speranțele, visele, așteptările sau reușitele, fără să încerce să le ascundă.  Suntem înconjurați de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-și asume cine sunt, să-și exteriorizeze emoțiile, din teama de a nu fi judecați, din teama de a nu fi înțeleși și asistăm cu toții la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulți, suntem toți.

Ce se canta? Cele mai cunoscute piese ale Vunk, reinterpretate in varianta pentru orchestra.

De ce vreau eu sa merg?  Pe scurt, pentru ca mie mi se par spectacolele astea, cu orchestre simfonice si muzica contemporana una dintre cele mai misto chestii care se intampla in lumea noastra. Si cele mai spectaculoase. si cele mai emotionante.

Cum facem sa mergeti si voi?

Pai, ori va luati bilet de pe iabilet.ro, ori castigati de la noi 3 invitatii duble. Mecanismul concursului e simplu. Veti avea 48 de ore in care sa ne spuneti de ce vreti sa mergeti si ce ati vrea sa ascultati, noi tragem la sorti cu random si gata. Distractie placuta

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza