Despre haine, designeri romani, sustenabilitate si alte frivolitati
Mothers and the city

2 designeri romani de la care cumpar eu haine si inca unul de la care vreau sa cumpar

Bianca Popp  face cele mai misto fuste din Bucuresti. Cele mai stilul meu, de fapt. Pe prima, una  gri, am cumparat -o acum vreo 4 ani, de atunci tot cumpar. Sincer as cumpara cam tot ce face, mi -e teama sa nu devin insa si mai obsesiva decat sunt deja.

sursa foto: pagina FB Bianca Popp

Preturile vi se pot parea mari, dar pe de o parte materialele sunt foarte misto (necalcabile, doamneajuta), pe de alta parte se aseaza minunat si daca nu (mai) ai 90-60-90 si daca nici asa nu va convingeti, are des reduceri mari si reale. Ca sa inchei capitolul, eu mi am petrecut vara trecuta intr o fusta pantalon si doua fuste de la ea.

Ioana Ciolacu

De aici nu mi se potrivesc foarte multe, dar ele sunt ceea ce trebuie sa fie.  Eu am hanoracul de mai jos si o rochie. In plus, faptul ca recicleaza si reutilizeaza inseamna pentru mine 10 puncte in plus.  Cred ca toti trebuie sa devenim mai responsabili, stiu ca zic asta ca o moara stricata, dar deh,chiar cred.

Si al treilea este Naomi Grindei. Pe care am vazut o la V for Vintage, si tura trecuta. Si mi a ramas in minte o geaca, pe o parte turcoaz, pe o parte roz, pe care ma intreb si acum de ce nu am cumparat o. Asa ca sper sa o iau, daca va mai exista :))

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza