Sex and Marriage

Şi mamele simt nevoia de un Murmur…

Hai sa recunoastem: nu prea iti mai arde sa fii sexi intre schimbatul scutecelor, reprizele de alaptat si tipetele nocturne ale proaspatului venit pe lume…
Pe urma nu prea mai ai timp, intre parcuri, cresa, serviciu, gradinita, cursuri de balet sau karate, dus si luat de la scoala…
Ulterior, parca nici nu-ti mai pasa… ca doar ai copil mare care devine sexi la randul lui… cine mai are pretentii de la mama?
Well… wrong. Very wrong. Mama e doar o femeie mai femeie decat femeia dinainte:) Na, ca am zis-o:)
M-am gandit la toate astea intr-o seara, la un eveniment. Lansarea colectiei de vacanta #Murmur… Si n-aveam cum sa nu ma gandesc la asta:)
M-am gandit la asta eu, mama de preadolescent de 12 ani care deja-el, fiul- a avut o “iubita”. M-am gandit la asta intre o capsuna gustata si o gura de sampanie, intre femei superbe si tinute ametitoare.
M-am gandit la asta din nou, acolo, caci marturisesc ca ma tot gandesc la asta de 13 ani:)
Colectia #Murmur e indrazneata. Dar si noi suntem la fel. Sau, daca am uitat cumva asta, poate e momentul sa ne reamintim:)
Cum va suna pantaloni scurți care pot fi deschiși rapid printr-un singur gest de deznodare, topuri de mătase cu bretele multiple care pot fi purtate în mai multe moduri, topuri din satin până în talie cu print-ul specific colecției, orhideea. Si Kimono-urile… ah, kimono-urile…🙂
Doar deschideti pozele. Eu n-am ce sa va mai spun:)

   
Ediția limitată de vacanță este disponibilă în showroom-ul MURMUR din Strada Icoanei nr. 75A, București, online pe www.murmurstore.com și în magazinul partener Victoria 46 din Băneasa Shopping City.


Era sa uit: tot #Murmur poarta deseori si Madonna… ca sa stiti, nu de alta…

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza