Mothers vs. Singles

35+. Zece avantaje.

1. Avantajul e că ai casă, maşină, copil şi câine. Dezavantajul e că îţi vei petrece toată viaţa plătind pentru asta.
2. Avantajul e că poţi să-ţi spui părerile deschis în faţa şefilor. Dezavantajul e că, statistic vorbind, persoanele în jur de 40 de ani îşi găsesc mai greu un job nou.
3. Avantajul e că poţi începe să te răsfeţi cu tratamente corporale, dând vina pe vârstă. Dezavantajul e că deja chiar ai nevoie de ele.
4.  Avantajul e că ai acumulat deja în dressing zeci de genţi şi perechi de pantofi. Dezavantajul e că multe dintre ele nu se mai poartă.
5. Avantajul e că poţi spune ce gândeşti despre orice. Dezavantajul e că ceilalţi vor considera părerile tale sincere despre silicoane drept frustrări ale vârstei mijlocii.
6. Avantajul e că pari suficient de matură să poţi bea o cafea singură, fără să ai parte neapărat de încercări penibile de agăţat. Dezavantajul e că dacă nimeni nu încearcă te vei panica.
7. Avantajul e că TU te simţi tânără. Dezavantajul e că pentru EL nu eşti nici suficient de tânără şi nici liniştitor de matură.
8. Avantajul e că poţi da vina pe vârstă pentru lipsa chefului de sex. Dezavantajul e că chiar te va crede. Şi va căuta soluţii.
9. Avantajul e că, în mare, viaţa ta a căpătat un contur bine definit. Dezavantajul e că oricâte creioane ai avea, de acum încolo probabil doar îl colorezi.
10. Avantajul e că poţi visa să faci orice. Dezavantajul e că noaptea e mai scurtă.
Epilog:
Avantajul e că am găsit tot felul de avantaje. Dezavantajul e că am ajuns la vârsta la care am început să le caut:)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza