Men's Planet

Itux. Pentru domni. Şi nu numai…

Pe Alexandru Neştian l-am cunoscut, cum altfel, la un event. Era mişto îmbrăcat. Foarte mişto. Pe genul gentleman relaxat. Nu ştiam că se şi ocupă cumva cu asta. Cu hainele mai exact. O prietenă mi-a spus pe scurt că el e cel care a adus în România conceptul de închiriere online de ţinute pentru evenimente pentru bărbaţi. Primul şi singurul care face asta. Şi cum mi s-a părut super idee, i-am dat add pe FB. Şi, într-o după-amiază, i-am scris. Pur şi simplu:)

– Neaţa. Zi-mi că ideea cu Itux ţi-a venit într-o zi, când ai fost invitat la un party şi habar n-aveai ce să pui pe tine:)
– Neaţa:) Nu chiar. Recunosc că am prea multe haine să mi se întâmple asta. Dar tot o poveste e în spate. Ideea mi-a venit la o nuntă. Vorbeam cu ginerele despre costumul care fusese scump şi pe care practic îl porţi doar o dată. Cel puţin teoretic… Am vrut să găsesc o soluţie să-i îmbrac ieftin pe miri.
– Aha… mişto. Başca nu mai trebuie să se plimbe prin magazine, ştiut fiind că bărbaţii în general urăsc shopping-ul. Există o anume ţinută-vedetă pe care o cer clienţii?
– Clar. Cel mai cerut costum e “007”-le…
– Fireşte, că doar toţi şi-ar dori să fie James Bond…
– Haha… Chiar e un costum special. E dintr-un material texturat mişto, cu rever ascuţit, în satin, e mai gros şi pica foarte bine pe corp.
– Are şi pistol inclus?:)))
– Cu apă…
– Şi în afară de nunţi? Pentru eventuri?
– Şi pe partea asta sunt cereri. Din ce în ce mai multe. Iar noi modificam produsele ca să ne asigurăm că respectă corpul cât şi trendurile
– Şi dacă eu, clientul, vin la tine dar nu-s hotărât. Şi-ţi zic: “Tre’ să merg la party-ul ăla snob, sau în locaţia aia exclusivistă, primesc şi sfaturi?
– Normal. Consiliere adică. Ba chiar, dacă nu-s prea împăcat cu alegerea făcută de client, îmi permit să-l cotrazic. Nu e doar imaginea lui în joc:)
– Ia să vedem. Convinge-mă. ( Hai, că asta-i întrebarea clasică:) ) De ce să închiriez? Pe lângă faptul că, e drept, nu mi-aş permite să-mi cumpăr ţinute atât de pretenţioase şi deci să le port…
– E simplu. Închirierea te scapa de alergătură. Şi stres. O ţinută cumpărată e a ta dar nu o poţi repurta de multe ori. Şi uite aşa, este mai avantajos să închiriezi pentru fiecare eveniment major dintr-un an ţinuta decât să cumperi una sau două ţinute pe care să le tot roteşti.
– Eşti primul care a făcut aşa ceva pentru bărbaţi. La noi. În străinătate cum e?
– În afară e puternic trendul. Acolo există chiar şi site-uri pe bază de abonament. Ţinutele îţi sunt livrate la uşă. Trebuie doar să le îmbraci.
– Mai nou ai ţinute şi pentru femei… deşi lor le cam răpeşti jumătate din bucurie… Partea aia cu nehotărârea şi alergatul prin magazine.
– Itux e focusat pe bărbaţi, dar am încercat să ne extindem şi pe partea feminină cu o colecţie capsulă. Şi acolo sunt piese atât pentru evenimente cât şi pentru petreceri. Nu mă întrec cu dressbox dar avem şi noi nişte produse faine.
– Asta da. Colierul Dior, de exemplu. Cred că dacă îl ai la gât, în rest chiar nu mai contează…
– Nici chiar aşa. Îţi trebuie şi o rochie pe măsură. Ăsta a fost un răspuns de om de vânzări:)
– Corect:))) Mulţumesc, domnul meu. O să public cu plăcere această discuţie. Mărturisesc că e cel mai relaxat interviu din viaţa mea. Făcut pe mes, în timp ce mă coafam la salon:)
– Ah, dăm chiar interviu? Păi zi aşa… ca să bag răspunsurile de PR din mine! Hai să o luăm de la capăt atunci :))
– Nope. Îmi plac răspunsurile fulger:)
– Şi mie răspunsurile la fel aşa că suntem ok. Cred:)

Pe Alexandru îl găsiţi aici.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza