Men's Planet

Dragii mei domni cu privire periferică… (relatare în timp real)

Zi călduroasă, prea calduroasă. Stau la cafea în mall. La masa din stânga, o domnişoară cu o rochiţă foarte de vară, cu bretele şi decolteu. Mare. La masa din dreapta, un cuplu. Ea e mişto. Sincer, arată mai bine decât cealaltă. El nu pare la fel de încântat ca mine de asta. De când s-au aşezat, îşi rostogoleste ochii. Se uită o data. De două ori. Insistent. Partenera îi spune ceva. El nu aude. Îşi pleacă privirea în telefon. O ridică. Ea consultă meniul. El prinde momentul. Şi îi zâmbeşte, seducător, vecinei. Cu subânţeles.

Dragii mei domni, să fie clar de la început. Departe de mine gândul de a vă mustra. Nu vă judec şi nici măcar nu vă descurajez. (Nu ar fi deloc în interesul meu de femeie:)) Mă număr, e drept, printre fericitele deţinătoare ale trofeului “Gelousy is for losers. Minds losers.” Îmi admir soţul când atrage privirile domnişoarelor si îl încurajez să-şi testeze din când în când farmecul. Face bine la psihic. Psihicul lui şi, de ce nu, orgoliului meu:)

Dar… După cum vă aşteptaţi probabil, urmează un Dar, c-aşa e-n tenis… Dragii mei domni cu privire periferică… sunt situaţii în care trebuie să “hold your horses” un pic.

Cum ar fi când doamna vieţii voastre, sau a zilei, e la juma’ de metru distanţă…

Serios, e ok să vă uitaţi după femei. E ok să flirtaţi la birou cu colegele şi la piscină cu fata care vă dă prosopul. În funcţie de partenera de acasă, poate fi ok orice dacă aveţi norocul să găsiţi ceva disponibil. În fine, e ok să vă simţiţi bărbaţi, fiecare aşa cum poate. N-o faceţi  totuşi la nici doi paşi de femeia cu care voi înşivă aţi ales să vă împărţiţi cafeaua şi patul. Nu e nevoie. Puteaţi ieşi singuri. N-aţi mai fi fost stânjeniţi de punga cu cumpărăturile soţiei. Iar domnişoara pe care o fixaţi cu limba scoasă v-ar fi susţinut poate privirea. Ar fi zâmbit, poate, la rândul ei. Şi toată lumea era fericită.

Şi, dacă nu am fost clară, să inversăm puţin rolurile. Căci sunt sigură că de imaginaţie nu duceţi lipsă. Cum v-aţi simţi dacă doamna de la braţul vostru şi-ar suci capul după vecinul de cafenea care miroase al naibii de bine sau după barmanul cu fund sexi? Căci ar putea s-o facă la fel de uşor, ştiţi, da? Iar posteriorul lui e la fel de ofertant privirii…

În viaţă facem alegeri. Oamenii deştepţi şi le asumă. Dacă aveţi chef să vă jucaţi, go for it. Ştim cum e, şi nouă ne place jocul. Îl şi jucăm, la rândul nostru. Dar dacă într-o zi de duminică aţi ales, de bună voie şi nesiliţi de nimeni, să vă beţi cafeaua cu soţia, iubita sau amanta, respectaţi-vă voi înşivă alegerea. Avem loc şi timp pentru toate. Simplu, nu?

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza