Men's Planet, Sex and Marriage

Despre sexul de după. Părerea lor.

Am primit deunăzi un mail de la un domn. Curajos, să ne înţelegem. Nu e tocmai un articol dar ne-am gândit noi că ar putea fi. Oricum, din ce am înţeles, vine în replică/completare la postarea Sexul printre biberoane. Domnul doreşte să-şi păstreze anonimatul. Ceea ce e de înţeles, după cum veţi vedea. Noi îi mulţumim oricum. Şi-l mai aşteptăm, chiar dacă am avea una-alta de comentat pe marginea subiectului. sau poate tocmai de aia…:)) Enjoy.

” Da, clar e diferit. Nu mai avem viaţa sexuală dinainte. Dar e vina ei. A soţiei. (vedeţi că nu am generalizat) (…) Vin acasă obosit, ca omu’ după o zi de muncă. O văd cum se foieşte prin casă în rochia de vară cu care a fost la serviciu, că nu a apucat să se schimbe. Şi mă trece aşa, un gând, şi mă duc să o sărut. Ea îmi întoarce obrazul, că cică ne vede copilul. Şi mi se taie. Trec peste şi o invit la duş, că oricum ajungeam acolo. Nu zice nici că da, nici că nu, iar după ce ies deja sictirit, îmi zice că a trebuit să-i dea să mănânce lu’ fi-miu, să-i facă ghiozdanul, să-l pregătească de culcare… că mai are treabă. Păi treabă-i asta? Îmi pun o bere şi mă aşez la film. Când termină cu toate, nu vine şi ea să mă incite cumva, să simt şi eu că vrea să ne drăgălim. Mă întreabă ce mâncăm. Păi asta făcea şi mama. Mă uit la ea, s-a demachiat, şi-a strâns părul, are cremă pe faţă şi un tricou lălâi. Nu că ar fi rău, e tânără şi arată bine da’ nici nu e la fel de aranjată ca peste zi, la ea la muncă. Nu ar fi totuşi mai normal să fie sexi şi acasă, cu bărbatul ei? Să-şi dea şi ea cu un parfum şi seara, înainte de culcare? Să-şi pună şi ea desuuri, că are o groază, de nu mai avem loc în dulap şi nu înţeleg de ce le-a luat că nu are unde să le poarte? Şi uite aşa, ori mănânc şi mă ia somnul, ori îmi mai pun o bere şi le fel. Nu zic, se mai întâmplă să vină lângă mine. Se aşează şi aşteaptă. Nu tu un pipăit, nu tu un sex oral, nimic. Pe vremuri le făcea pe toate. Şi nu trebuia să o rog. Dimpotrivă, sărea ea pe mine. Deci da. S-au schimbat multe. şi pe urmă se întreabă femeile de ce ne căutăm amante. Uite de asta. Că ele au uitat să fie.”

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

4 Comentarii

  • ioa 7 iulie 2015 at 2:24 PM

    Nu ma mira ca omul n-are parte, nici eu nu as face nimic cu el in locul sotiei lui. Cat a stat sa traga de ea ca un caine in calduri si apoi sa se bosumfle ca un copil care n-a primit bomboane, ea s-a ocupat si de casa si de copil, desi biata, nici nu apucase sa se schimbe dupa munca (domnul era “obosit dupa a zi de munca”, dar tot cu chef se pare, ca pt el ziua se sfarsise si era deja la capitolul visare la sex oral…) Murea daca o trimitea pe crestina aia sa se schimbe si hranea el copilul in timpul ala? Poate ar fi fost placut impresionata… El cu ce era imbracat? Se daduse cu parfum? Eu nu inteleg cum au sansa sa se reproduca specimenele astea…

  • întrebătoare 7 iulie 2015 at 3:12 PM

    Idiotul tipic. Experinent: o zi pe săptămâna/ lună/ an… Rămâi tu îmbrăcat cu hainele de muncă. Trimite-o pe ea la duș. Hrănește copilul și fă-i ghiozdanul și asteapt-o pe ea, care vine proaspătă de la duș, cu masa pusă. După ce culci copilul, vino lângă ea și spune-i: cu toată oboseala de peste zi, pentru mine ești cea mai frumoasă și te doresc, blabla.
    D-aia divorțează femeile de asemenea idioți egoiști incapabili cărora doar li se cuvine și nu au nimic de oferit. Apropo, alcoolul scade potența…

  • Comenteaza