Hurry no Worry, Keep it simple...

Warning: cadouri care dau dependenta (un cadou pe zi)

Despre Yozi v am mai povestit. Pe langa ca e o afacere de familie, e un fel de franciza in afacerile de familie. Din familie in familie cum ar veni. Pentru ca povestea jucariilor pe care le aduc ei incepe in Franta, undeva in anul 1972 cand, un grup de aproximativ 20 de prieteni si cunostinte, au decis sa isi schimbe cumva viata. S-au gandit sa faca ceva care sa le asigure si traiul dar sa le aduca si bucurie in suflet, sa munceasca pentru ei. Asa incat au decis sa cumpere o moara veche, parasita si aflata in paragina. Au reconstruit-o bucata cu bucata, ca familiile lor sa se poata muta acolo.

Aventura lor a inceput modest, dar in prezent reprezintă 40 de ani de vise si sperante, cele mai multe implinite.

O multitudine de personaje și povești au fost create de-a lungul anilor. Fiecare jucarie este rodul muncii unei echipe speciale de creație. Jucaria trece prin mâinile ilustratorilor și stiliștilor, care creează o întreagă lume de culoare și materialul special pentru obiectul respectiv.
Apoi, un lucru esential in realizarea unei papusi din plus, este folosirea de materiale de înaltă calitate; cele mai multe sunt selectate din Franța, dar si din Europa, pentru aspect si calitate, dar mai presus, pentru non-toxicitate.

3 caraghiosi de pus sub brad

3-caraghiosi

alt caraghios

alt-caraghios

 

(n o sa pun fotografii cu casutele de papusi, pentru ca sigur va fac pofta)

Oricum ce e important sa stiti e ca Yozi nu e doar pentru copii. Daca stiti ca ii place sa petreaca multe ore in bucatarie, ca este tipicara si organizata, atunci iata cateva idei potrivite pentru cadouri

borcane2

borcane1

Sunt, ce e drept, mai scumpe un pic. Dar credeti ma, eu, daca as putea, as cumpara practic tot magazinul. Hai, gata, nu va mai spun nimic

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza