Concurs, Keep it simple...

Vreau din nou la școală!

Din când în când, taman când mă cred eu mai deșteaptă și mai modernă, vine fi-miu (care e la școală în clasa a 6-a) și trântește o chestie de genul: „Hă, hă, tu știi că eu pot să intru pe ce site-uri vreau și tu habar să n-ai?”

Eu fac ochii mari și întreb: „Daaaa? Cum??”

„Ctl+shift+n. Hăhă!! Incognito.”

SAU

Mă chinuiam pe Facebook zilele trecute să găsesc un grup în care n-am mai scris de mult și tot dădeam scroll down în conversațiile de messenger și dădeam și dădeam.

Și vine fi-miu și zice:

  • Mamaa, da ce tot faci acolo?
  • Păi caut și nu găsesc un grup în care scriam eu anul trecut.
  • Păi și tu îl cauți așa?? Mamaaa, ești așa de…demodată.

Și-mi ia telefonul, butonează ceva p-acolo și gata! Îmi găsește grupul.

Mă rog. Ați prins ideea. Millenialșii ăștia or să ne lase fără joburi când vor termina școala. Mă uit la ei cum, nativ, înțeleg noțiuni de boostare, social media, SEO și alte chestii care pe noi ne fac să nădușim încercând să înțelegem sau…ne trimit la un curs.

cursuri marketing

Eu recunosc. Atunci când ne-am apucat de blogging, habar n-aveam de nimic. Credeam că e suficient să scrii și tu acolo pe site și aia e. După care, încetul cu încetul am descoperit cât de fascinant e online-ul, cum poți să vezi cine te citește, cum, când, de unde, la ce ore, de pe ce device și multe multe altele. Practic, e ca și cum tragi cu ochiul pe gaura cheii și, să recunoaștem, cui nu-i place asta?

Așa că, natural, a apărut nevoia de a ști mai mult și de a ÎNȚELEGE ce Dumnezeu facem noi acolo.

Prin urmare, am înfruntat ca o Penelopă Ice Age-ul din weekend și m-am dus la un curs de marketing digital. Pe lângă faptul că am aflat că fac lucruri greșit, le fac corect dar nu destul de des sau nu le fac deloc, a fost relaxant. Lume smart, s-a râs mult, efectiv nu știu când au trecut 6 ore, și sâmbătă și duminică.

Și zău că nu strică să mai aflăm din când în când informații noi, să mai ieșim din rutina lucrurilor pe care le știm și le practicăm zi de zi la locul de muncă și să cunoști alt fel de lume.


Dacă vă surâde ideea de a învăța ceva nou, dacă vă doriți să faceți o schimbare de domeniu de activitate sau, pur și simplu, vreți să știți cum se face un anumit lucru, aveți aici o listă completă a cursurilor pe care le puteți urma. Eu am fost la Marketing digital dar mi-ar plăcea și cel de Copywriting și cel de Organizarea evenimentelor și, așa, pentru sufletul și casa mea, cel de Decorator floral.

Iar pentru două dintre cititoarele care ne lasă într-un comment pe FB ce anume și-ar dori să învețe, oferim, prin tragere la sorți,  un discount de 15% pentru un curs la alegere.

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza