Goin' out..., How they beat us, Hurry no Worry, Keep it simple...

Va invitam in Epoca de Piatra

Duminica se deschide in Promenada o expozitie care suntem sigure ca va intereseaza. Este despre epoca de piatra si este una interactiva, cu mai multe opriri. Expozitia va fi deschisa in perioada 30 octombrie-4 decembrie si va fi structurata in felul urmator:

 

 

Prima oprire: DINOZAURII

Copiii vor învăța prima dată despre dinozauri:  când au trăit aceștia si ce a dus la dispariția lor. După o lecție interesantă despre dinozauri, cei mici vor reconstrui o carapace de broască țestoasă.

Pe traseu vor face cunoștiță cu primii oameni ai peșterii. Se vor bucura de o introducere în preistorie și vor face cunoștință cu omul peșterii pentru a descoperi cum aratau aceștia.

Expoziția continuă cu momentul culegători-vânători printr-un joc interactiv, în care cei mici se transformă în culegători și caută fructe trecând peste obstacole și făcând față uriașilor mamuți.

După joc ne retregem în peșteră. Descifrăm picturi rupreste și descoperim focul.

 

Suntem la mijlocul expoziției: UNELTELE ÎN EPOCA DE PIATRĂ

Copiii vor învăța despre unelte și vor putea studia mai multe replici ale acestora pentru a descoperi la ce foloseau fiecare. După, copiii vor învăța cum s-a dezvoltat limbajul în epoca de piatră prin jocuri interactive. Odată ce au descoperit limbajul, urmează distractivul joc șotronul de piatră

 

Și-am ajuns la final: MAȘINA DE PIATRĂ ȘI PANOUL DE PIATRĂ

Copiii și însoțitorii lor vor face cu  mașinuța de piatră și panoul de piatră pentru a pleca cu o amintire plăcută din această excursie.

La final toți participanții vor primi diplome pentru curajul dovedit în Epoca de piatră și vor fi promovați ca micuți exploratori.

 

Biletele costa 15 lei, dar noi va oferim 30 de invitatii gratuite. Trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj sau sa va inscrieti printr un comentariu. Distractie Placuta

 

epoca

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza