Keep it simple..., Sex and Marriage

Turn (me) on…

Ştiu care va fi descoperirea mileniului în materie de medicină. Un bărbat deştept, fără cal dar în halat alb, va inventa o pastilă. O simplă pastilă şi lumea va fi mult-mult mai frumoasă. Pastila Turn On.
Parcă şi văd reclama luminoasă, fosforescentă, pe toate autobuzele din marile metropole ale lumii, la radio şi tv. Nişte buze senzuale, roşii, întredeschise şi textul scris cu litere cursive, insinuante:
“Ia un Turn On. Şi vei fi Alta…”
Ce este Turn On? O bulinuţă albă, simplă pe care tu-femeia s-o înghiţi şi “Bling!”, să te transforme în persoana minunată care eşti de fapt (da’ nu prea se mai vede) şi pe care o aşteaptă toţi cei din jurul tău.
Pastila Turn On este cea pe care bucuroase o vom lua dimineaţa, la sugestia colegilor, după cearta matinală cu copilul care nu are chef să se trezească, să mănânce şi să se îmbrace, după claxoanele din trafic şi, desigur, după cele câteva ore de somn, niciodată suficiente. Şi “Bling!”, faţa căzută va dispărea ca prin farmec iar noi vom deveni vesele şi cooperante, cum îi şade bine unei femei de carieră care se respectă.
O vom mai lua odată după amiaza, după orele de muncă, la sugestia copilului pe care tocmai l-am luat de la grădiniţă/şcoală. O bulină de Turn On şi gata, uite cum devenim mamele zâmbitoare, care zici că tocmai s-au întors, nu se la serviciu ci din vacanţa de vis, perfect relaxate şi pregătite să ia ziua de la capăt, în miezul ei.
O vom primi şi seara, la solicitarea soţului venit obosit şi stresat de la muncă, şi dornic de o mâncare caldă. Ia gândiţi-vă doar: “Bling!”, şi oboseala (noastră) dispare. Iar noi redevenim gospodina pricepută care dansează şi cântă în timp ce găteşte, şi găteşte ca la mama (lui) acasă.
Şi o vom înghiţi desigur şi noaptea, tot la sugestia domnului vieţii noastre care vrea şi el sex nebun şi fierbinte ca pe vremuri.
“Hap!” şi “Bling!” Imaginaţi-vă doar că în sfârşit nu vom mai (tre)sări ca arse când omu’ ne pune mâna pe fund, plin de bune intenţii. Dimpotrivă, vom fi din nou femeia fierbinte care l-a înebunit cu nişte ani în urmă şi pe care el încearcă disperat să o regăsească în ultimii ani printre dosarele de la muncă, biberoane, caiete de şcoală şi, desigur, tentaţii externe de tot felul.

Rămân la părerea mea. Turn On i-ar putea aduce inventatorului Nobelul pentru Medicină al tuturor timpurilor.
Sau măcar pe cel pentru Pace…

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza