Goin' out..., Keep it simple...

Tips and tricks: unde mancam la Roma

Eu nu sunt un mare fan al Italiei, dar, pentru ca tot e vacanta, mi am amintit de niste recomandari de spre Roma.

 

  • 1. Palazzo Manfredi Terace. Perfect view and all the rest.  http://www.palazzomanfredi.com/it/\

 

 

3. http://www.vineriailchianti.com/, e pe una din stradutele,  care duc la Fontana di Trevi, deloc scump, dar extraordinar de gustos. 
4. http://www.trescalini.it/, undeva in Piata Navona. Destul de scump, dar inteleg ca desertul, Tartufo, este senzational. E si in meniul celorlalte restaurante din zona, dar nu va lasati pacaliti. cica doar la Tre Scalini e ceea ce trebuie sa fie. 
Apoi, Eataly, cu metroul linia B, directia Ostiense. Monica spune ca e o adevarata institutie culinara italiana. Apoi, tot Monica, italianca prin casatorie :)), zice ca ar merita cautat Sicilia in bocca. Au un restaurant si in Trastevere. Pentru ceva de legenda: Checco er carretiere. 
Tot in Trastevere ar fi Carlo Menta sau L’Arcano pe Via delle Paste, in zona Pantheon.  Tot acolo, cel mai bun Sorbeto din lume, la  www.fiordiluna.com. In Trastevere, spune lumea care a fost, nu prea ai sanse sa dai gres cu mancarea. In schimb, in centru e nevoie de multa atentie. Asta va spun din experienta personala.  mi se pare ca nu dai gres cu mancarea.
Puteti incerca si Trattoria Moderna,  Vialo dei Chiodaroli nr 16 (Campo de Fiori). Este a unor romani foarte misto, iar site-ul este  www.trattoriamoderna.it. Si, de asemenea, aici http://www.soralella.com/ita/home.php. Daca va uitati pe site, o sa vedeti si niste poze tare simpatice cu “la famiglia”. Proprietarii, probabil
Am uitat de pizza? N-am uitat de pizza. Cica cea mai buna ar fi la   Pizzeria da Baffetto, de la piata Navona in partea opusa Panteonului, pe Via Del Governo Vecchio.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza