Bârfe in the city, How they beat us, Hurry no Worry, Keep it simple..., Small&Trendy

Soluţia ca soluţie…

A început timid, acum un an. Seara, când se uita la desene. Un deget, alt deget… A continuat apoi cu celelalte 8, în timp ce se juca pe tabletă. În două luni, el avea toate unghiile roase şi urâte iar eu nervii pe moaţe. I-am pus mănuşi, i-am pus leucoplast. Cu ardei, cum spunea soacră-mea, n-am încercat, din pur egoism. Că dacă îşi dădea în ochi, începea alt spectacol. Au fost pedepse, promisiuni, rugăminţi. Degeaba. I-am spus că ajunge la spital, dacă se infectează. Şi sigur se va. I-am spus că domnişoarele de la el din clasă o să râdă de el. A răspuns arogant “Şi ce?”
Pe principiul cine nu are prietene “in the city” să-şi cumpere, solutia a venit, evident, la o cafea. Pentru că DA, s-a inventat ceva şi pentru asta. E un fel de gel transparent de unghii, pe care eu l-am aplicat şi pe pieliţe. Nu se vede, rămâne acolo 2 zile, indiferent cât de des se spală pe mâini şi nu are niciun alt efect, în afara celui scontat.
Era să uit să vă spun. E foarte amar. Dar tot fi-miu a găsit în cele din urmă o parte bună în asta. Cică e mai bun croissantul după…

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza