Bârfe in the city, Hurry no Worry, Keep it simple...

Simona Gherghe, mamă de fată

Acum vreo 15 ani ne strângeam seara acasă la una dintre noi, vinerea, în mod special, să ne uităm la Dansez pentru tine. Ne adunam de pe drumuri, de pe la filmări, de pe unde ne ducea jobul, căci pe vremea aceea rar stăteam acasă. A fost prima noastră tradiţie.

sg-and-friends

Câţiva ani mai târziu a venit prima tură de copii. Cam toţi odată, au 7 ani şi un pic acum. Noi am continuat să ne vedem. Mai rar, ce e drept, pentru că nu mai lucrăm în acelaşi loc, am crescut, am adunat rate şi alte obiceiuri, dar ne străduim să ne vedem măcar odată pe an. Nu ne iese întotdeauna, ce e drept. Dar la anul sigur vom reuşi, pentru că la botezul fetiţei Simonei Gherghe sigur nu va lipsi nimeni.

Simona, care a fost primul tău gând când ai aflat că eşti însărcinată? A fost o surpriză pentru voi?

A fost o mare fericire şi cea mai mare dorinţă împlinită. E un copil dorit şi deja foarte iubit. Şi nu, nu a fost o surpriză, pentru că ne pregăteam de ceva vreme pentru bebe.

sg-si-domnul

sursa foto: https://www.facebook.com/simona.gherghe.12?fref=ts

Ce sfaturi ţi-au dat prietenele?

Am primit ceva sfaturi, să ştii că mă inspiră şi blogul vostru, chiar dacă voi toate aveţi copilaşi un pic mai mari. Am primit şi cărţi, aşa că, pâna vine bebelina, o să am timp să mai învăţ câte ceva. Sigur, cred că, oricât ai citi şi orice ţi-ar spune mama sau prietenele, adevărata pregătire va fi când se va naşte fetiţa noastră. O să învăţăm odată cu ea.

Ce crezi că e cel mai important să o înveţi pe fiica ta?

Aş vrea să o învăţ să aibă curaj, să fie un copil liber, să ştie să ajute, să fie empatică… Am o mulţime de proiecţii în legătura cu ea. Iar de la mine, îmi doresc să nu fiu genul ăla de mamă-cloşcă, să nu fiu panicată(sper să-mi iasă 🙂 )

V-aţi gândit la nume? Naşi?

Avem două variante de nume, încă mai negociem, mai avem timp să ne decidem. Naşii fetiţei vor fi doi prieteni apropiaţi, care ne sunt, de altfel, şi vecini.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza